13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalA scăpat ca prin minune

A scăpat ca prin minune

A scăpat cu viaţă printr-o minune. Un tânăr de 22 de ani din Drobeta Turnu Severin poate considera că sâmbătă seară s-a născut pentru a doua oară. Severineanul conducea cu viteză o maşină sport când, într-o curbă periculoasă la stânga, în dreptul comunei Şimian, nu a mai putut controla volanul şi a ajuns de pe stradă într-un ogaş de la marginea satului. Maşina s-a transformat într-un morman de fiare din care pompierii au reuşit să-l scoată pe tânăr în viaţă.
Accidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 22.00, pe Drumul Naţional 6, care trece prin comuna Şimian. Bărbatul se întorcea acasă dintr-o plimbare, era singur în maşină şi a apăsat prea tare pedala de acceleraţie.
„Un tânăr de 22 de ani care se deplasa prin comuna Şimian a pierdut controlul volanului autoturismului Opel Tigra pe care îl conducea şi a ieşit în afara părţii carosabile. Din accident a rezultat rănirea şoferului şi distrugerea în proporţie de 90% a autoturismului. Din primele verificări se pare că nu s-a adaptat viteza în curbă“, a declarat Daniel Stăncioiu, subinspector IPJ Mehedinţi.
Pompierii de la Serviciul de descarcerare cu greu au reuşit să-l scoată pe şofer dintre fiarele contorsionate şi l-au predat echipajului de pe ambulanţă.
„Am acţionat în comuna Şimian pentru descarcerarea unei victime rezultate în urma unui accident rutier. Am acţionat cu obiectele din dotare şi l-am predat medicilor de pe ambulanţă“, a declarat Marin Preda, plutonier la Descarcerare.
Martorii spun că s-a auzit doar o bubuitură mare şi nu au văzut nimic până ce la faţa locului nu au venit ambulanţele.
„Aici se întâmplă foarte des accidente, nu este parapet, nu este nimic. S-a auzit o bubuitură foarte mare şi ne-am dat seama imediat că este accident, ne-am obişnuit“, a spus un martor.
Tânărul a rămas internat la Spitalul de Urgenţă din Severin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII