14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCrimă pasională în Mehedinţi

Crimă pasională în Mehedinţi

Un bărbat de 45 de ani din satul Gornenţi – Mehedinţi a fost ucis în bătaie sâmbătă seară, după ce s-a dus să-şi recupereze soţia din casa amantului. Femeia infidelă şi concubinul ei l-au luat la bătaie pe bărbat, lovindu-l de mai multe ori în zona capului cu un topor.
„Eram în pat, dormeam, şi ne-am trezit cu el peste noi în casă. Bărbatul meu nu a vrut să înţeleagă că nu mai vreau să fiu cu el“, a spus Ilinca Trăilescu, soţia celui ucis.
Victima a fost găsită de săteni zăcând în şanţul de pe marginea străzii. „Aşa a fost dintotdeauna, trăia şi cu soţul ei, şi cu concubinul. Fratele meu o iubea şi a mers să o ia acasă, dar ei l-au omorât. Să plătească pentru asta!“, a spus sora victimei.  
În urmă cu doi ani, soţul femeii infidele a mai avut un conflict cu un vecin care îi făcea ochi dulci consoartei. În urma altercaţiei de atunci, bărbatul a ajuns după gratii, iar după ce a fost eliberat a vrut să îşi refacă mariajul.
„Tot timpul a căutat scandalul. A făcut şi puşcărie că s-a uitat unul la mine“, a mai spus soţia victimei.
Poliţia şi procuratura au deschis o anchetă în acest caz. Amantul şi soţia infidelă au fost arestaţi preventiv, aceştia fiind cercetaţi pentru crimă.
„Se efectuează cercetări pentru a se stabili dacă au fost implicate şi alte persoane în conflict. Se pare că a avut loc o altercaţie între victimă, soţia acestuia şi concubinul femeii. Victima a primit mai multe lovituri în zona capului, ulterior decedând“, a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII