25.1 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident de muncă în Mehedinţi

Accident de muncă în Mehedinţi

O femeie de 48 de ani, angajata unei fabrici de anvelope din Drobeta Turnu Severin, a căzut ieri după-amiază într-un canal de peste cinci metri cu tot cu utilajul pe care muncea. Viaţa acesteia nu este pusă în pericol, însă medicii spun că doar o minune ar face ca femeia să mai poată merge vreodată.
Accidentul de muncă s-a produs în jurul orei 13.00, când femeia se afla pe o tricicletă, utilaj folosit în unitate pentru ca angajaţii să se deplaseze mai uşor. Într-un moment de neatenţie, aceasta a căzut într-un canal cu tot cu tricicletă.
La faţa locului au fost solicitaţi să intervină pompierii, care au avut o misiune grea, femeia cântărind peste 100 de kilograme.
„Am intervenit la fabrica de anvelope din Drobeta Turnu Severin pentru scoaterea unei femei dintr-un canal adânc de peste cinci metri. Aceasta a căzut cu tot cu utilajul pe care lucra, o tricicletă, şi a rămas blocată. Misiunea a fost destul de dificilă, deoarece victima avea 130 de kilograme. I-am acordat primul ajutor şi am predat-o medicilor de la ambulanţă“, a declarat Gheorghiţă Nicolae, plutonier la ISU „Drobeta“.
Angajata fabricii de anvelope din Severin a fost transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin şi supusă mai multor intervenţii chirurgicale. „Am transportat victima la spital cu mai multe contuzii în zona lombară şi câteva traumatisme în zona capului. Nu putem şti dacă se va reface complet“, a declarat Aurelia Veropaeva, medic pe ambulanţă.
Nimeni din conducerea fabricii de anvelope nu a făcut vreo declaraţie cu privire la ceea ce s-a întâmplat, însă inspectorii de la ITM Mehedinţi vor deschide o anchetă pentru a se stabili care au fost cauzele producerii accidentului de muncă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU