20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljStrăini depistaţi în Dolj şezând ilegal

Străini depistaţi în Dolj şezând ilegal

Poliţiştii din cadrul Serviciului pentru Imigrări au depistat luni şi marţi cinci cetăţeni străini care şedeau ilegal în Dolj, împotriva acestora dispunându-se returnarea de pe teritoriul României. IPJ Dolj a informat că, luni, ofiţerii din cadrul Serviciului pentru Imigrări au depistat şezând ilegal doi cetăţeni turci, împotriva cărora s-a dispus eliberarea deciziilor de returnare de pe teritoriul României valabile 15 zile, aceştia fiind şi amendaţi. De asemenea, ieri, ofiţerii de la Serviciul pentru Imigrări Dolj în cooperare cu cei de la Serviciul de Investigaţii Criminale Dolj au organizat şi desfăşurat o acţiune în urma căreia au fost depistate şezând ilegal în România trei cetăţeni din Republica Moldova. Şi în cazul acestora s-a dispus eliberarea deciziilor de returnare de pe teritoriul României şi sancţionarea contravenţională.
La începutul acestei luni, poliţiştii doljeni au depistat o braziliancă de 26 de ani, despre care s-a stabilit că se afla pe teritoriul României în mod ilegal de 73 de zile. În cazul acesteia, oamenii legii au dispus emiterea deciziei de returnare în ţara de origine, instituirea măsurii de interzicere a intrării în România pentru şase luni şi sancţionarea cu o amendă în valoare de 800 de lei.
De asemenea, în luna iulie, în Dolj au fost depistaţi 13 cetăţeni străini, a căror şedere devenise ilegală pe teritoriul ţării noastre. Şi împotriva acestora s-a dispus măsura repatrierii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS