14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţiştii anchetează, nepotul lui Bercea îi sfidează

Poliţiştii anchetează, nepotul lui Bercea îi sfidează

Nepotul interlopului Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, care a lovit cu maşina o tânără la Mărunţei şi apoi a părăsit locul accidentului, îi sfidează pe poliţiştii care cercetează cazul, refuzând să se prezinte pentru a da declaraţii.

Ionuţ Anghel, de 17 ani, nepotul interlopului Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, din Drăgăneşti-Olt, care vineri a provocat un accident de circulaţie în comuna Mărunţei, lovind cu maşina o tânără, refuză să meargă la poliţie pentru declaraţii. Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Olt spun că l-au invitat la sediul Poliţiei Drăgăneşti-Olt pentru a face declaraţii cu privire la cele întâmplate vineri, însă acesta nu a venit. „Persoana în cauză a fost chemată la poliţie, dar a refuzat să se prezinte. Urmează să îi fie trimisă o citaţie la domiciliu, prin care va fi înştiinţat că este aşteptat la sediul poliţiei. În caz că nu se va prezenta nici aşa, vom sesiza Parchetul“, a declarat Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Olt.
Poliţiştii au găsit autoturismul pe care Ionuţ îl conducea în momentul producerii accidentului. Este vorba de o Skoda Octavia, al cărei proprietar e unchiului său, Bercea Mondial. „Maşina a fost identificată pe raza judeţului Olt. Victima accidentului rutier nu a necesitat internarea în spital, iar în continuare efectuăm cercetări în acest caz“, a declarat comisarul-şef Petre Ştefan, şeful IPJ Olt.

A condus fără permis

Nepotul lui Bercea este cercetat după ce, în urma unui conflict pe care l-a avut cu Cristina S., de 19 ani, din comuna Mărunţei, fără a poseda permis de conducere, s-a urcat la volanul unui autoturism, cu care a pătruns pe contrasens şi a accidentat-o pe Dorina D., de 29 de ani, din localitate, care se deplasa pe carosabil. După accident, tânărul a părăsit locul faptei. „În cauză se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere“, a precizat Claudia Radu.
Surse din cadrul IPJ Olt susţin că, după producerea accidentului, Ionuţ Anghel ar fi mers la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde fusese transportată victima. Acesta a fost văzut, ulterior, însoţind-o pe tânără la plecarea din unitatea medicală. Cercetările continuă în acest caz, conform declaraţiei poliţiştilor.  

Altă anchetă greoaie

Poliţiştii din Olt întâmpină greutăţi şi în cazul accidentului petrecut în urmă cu o lună, în care a fost implicat unul dintre fiii lui Bercea Mondial, Florin Anghel, de 19 ani. Acesta, fără a poseda permis de conducere, în timp ce se deplasa cu o Skoda Octavia cu numere de înmatriculare provizorii, din cauza vitezei, a pierdut controlul volanului, autoturismul a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În urma accidentului, Florin Anghel, nepotul său, Vasile A., de şase ani, şi o fată de 22 de ani, Isaura Stelică, toţi din Drăgăneşti-Olt, au fost răniţi. Poliţiştii spun că Florin îşi susţine nevinovăţia în acest caz.  
„Dosarul în care este cercetat Florin Anghel se află tot la Poliţia Drăgăneşti-Olt. Tânărul nu recunoaşte că se afla la volanul maşinii în momentul producerii accidentului. În continuare, poliţiştii strâng probe, pentru a stabili cu exactitate cine conducea autoturismul şi dacă Florin Anghel este sau nu implicat în acest caz“, a precizat Claudia Radu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

20 COMENTARII