20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei reţinuţi în urma răscoalei din Mehedinţi

Trei reţinuţi în urma răscoalei din Mehedinţi

Poliţiştii au reţinut ieri, trei bărbaţi implicaţi în altercaţia care a avut loc duminică, în comuna mehedinţeană Cireşu. După ce au fost audiate peste 43 de persoane, oamenii legii au reţinut pentru 24 de ore, în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, trei bărbaţi care au generat scandalul.
„În urma cercetărilor efectuate pentru stabilirea exactă a împrejurărilor în care s-a produs incidentul şi pentru identificarea persoanelor implicate în altercaţia care a avut loc pe 23 august, în localitatea Cireşu, poliţiştii au reţinut pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pe Ion G., de 38 de ani, Marius M., de 25 de ani, ambii din Drobeta Turnu Severin şi Nelu D., de 22 de ani, din comuna Brezniţa- Ocol. Cele trei persoane au fost duse în arestul IPJ Mehedinţi, faţă de acestea poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea gravă a ordinii şi liniştii publice, iar în cursul zilei de astăzi (ieri – n.r.) urmează să fie prezentate instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Până în prezent, în cauză au fost audiate peste 43 de persoane, iar de la faţa locului poliţiştii au ridicat mai multe arme albe“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon.
În timpul conflictului, scandalagiii nu au mai ţinut cont pe cine lovesc şi au agresat chiar şi poliţiştii.
Cercetările continuă pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în conflict, urmând ca, în funcţie de gravitatea faptelor comise, să se dispună măsurile legale faţă de acestea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS