13.1 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalStadion european pentru FC Drobeta

Stadion european pentru FC Drobeta

După ce în urmă cu câteva săptămâni a fost pus gazonul, care arată ca un covor verde, stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin va beneficia şi de alte îmbunătăţiri. Cu implicarea directă a administraţiei locale, Municipalul va fi înnoit cu tribune şi vestiare pentru jucători.
După ce echipa a terminat în două sezoane consecutiv pe locul cinci, în Liga a II-a, acum există încă un motiv de mulţumire pentru suporteri. Formaţia va evolua în sezonul care stă să înceapă pe un gazon de calitate europeană.
Stadionul Municipal din Severin nu a mai beneficiat de modernizare niciodată până acum. Atât gazonul, cât şi tribunele erau într-o stare deplorabilă, deşi arena are o capacitate de peste 30.000 de locuri.
La solicitarea clubului FC Drobeta, autorităţile locale au decis să demareze lucrările de modernizare şi să transforme stadionul într-unul după standarde europene. Vechea tribună va fi înlocuită cu scaune de plastic şi totul va fi consolidat.

Severinenii, mari iubitori de fotbal

Primul meci pe care FC Drobeta îl va susţine pe noul stadion va fi peste două săptămâni cu FC Argeş, motiv pentru care muncitorii lucrează zilnic pentru finalizarea lui.
„Publicul severinean este mare iubitor de fotbal şi cred că merită să aibă o echipă frumoasă şi un stadion pe măsură. Sper ca lumea să vină la meciuri, să vadă fotbal de calitate şi să îşi încurajeze echipa. Sunt foarte mulţumit că aceşti băieţi vor avea toate condiţiile necesare performanţei. Este adevărat că această perlă a municipiului nostru ar fi trebuit modernizată mai de mult, însă din motive pe care eu încă nu le ştiu nu s-a întâmplat asta“, a spus Constantin Gherghe, primarul Severinului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS