11.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024

Scurte ştiri

Natalia Oreiro este o fanatică a filozofiei Osho
Natalia Oreiro, protagonista telenovelei „Amanda O“, este o adeptă a filozofiei Osho. „Guru al sexului“ sau „Maestrul celor faimoşi“, aşa cum a fost poreclit Rajneesh Chandra Mohan, mai cunoscut drept „Osho“, i-a atras atenţia Nataliei Oreiro, care a devenit, pur şi simplu, dependentă de învăţăturile lui. Nati citeşte cu mare atenţie cărţile scriitorului budist şi, mai mult, a recunoscut că, atunci când l-a descoperit, a devenit o discipolă a filozofiei Osho, care include principii precum „iubirea liberă“ sau „totul este permis“.

Mirela MARINESCU

Un nou sezon al emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite“
Virgil Ianţu se pregăteşte pentru un nou sezon al emisiunii „Copiii spun lucruri trăsnite“. Vedeta Prima TV este gata să afle noi adevăruri de nezdruncinat. După ce sezonul trecut a descoperit că „somnul vine când observă că noi stăm degeaba“, „noi visăm ca să nu ne plictisim noaptea“, „experienţa este un lucru făcut şi de care te miri“, Virgil este pregătit pentru o nouă incursiune în lumea celor mici. Aşa că toţi prichindeii care să poarte discuţii despre „marile probleme existenţiale“, precum confruntările cu colegii de la grădiniţă, certurile cu părinţii sau iubirile lor pasagere, se pot înscrie pe site-ul www.primatv.ro.

Mirela MARINESCU

Kristine vine cu un nou videoclip
Kristine a filmat zilele trecute videoclipul piesei „Se Thelo“, compusă de Edward Maya. Single-ul a luat cu asalt topurile radio din toată ţara, dar şi cluburile, aşa că urmarea firească a acestui succes a fost realizarea unui clip. Filmările au durat mai bine de 12 ore şi s-au desfăşurat într-o atmosferă incendiară. „Am lucrat cu o echipă de profesionişti şi sunt sigură că se va concretiza într-un produs de calitate, aşa cum ne-am dorit atât eu, cât şi echipa managerială. Abia aştept să-l văd şi eu, pentru că este încă la montaj, dar sunt convinsă că videoclipul se va ridica la nivelul piesei“, a precizat artista.

Mirela MARINESCU

Comuniştii ruşi îi cer Madonnei să nu danseze provocator
Comuniştii ruşi îi cer Madonnei, printr-o scrisoare deschisă făcută publică marţi, să nu danseze provocator, să nu se îmbrace frivol şi să includă un cântec revoluţionar în repertoriul său pentru concertul care va avea loc pe 2 august, în Sankt Petersburg, informează AFP. Reprezentanţii Partidului Comunist din Rusia îi solicită cântăreţei americane să se arate demnă de oraşul în care va cânta, leagăn al revoluţiei bolşevice. „Madonna, tu vei cânta în Rusia, în Piaţa Palatului. Trebuie să îţi dai seama de responsabilitatea pe care o ai. Nu trebuie să dansezi provocator şi nici să porţi haine frivole“, scriu comuniştii din Sankt Petersburg, în scrisoarea deschisă postată pe pagina lor de internet.

NewsIn

Coldplay, în „The Simpsons“
Trupa de rock alternativ Coldplay va apărea într-unul dintre episoadele noului sezon al serialului de animaţie „The Simpsons“, care va fi difuzat în SUA începând din septembrie. Muzicienii londonezi vor fi angajaţi de personajul Homer Simpson să susţină un concert privat pentru acesta şi pentru fiul său, Bart. Onorariul „solicitat“ de artiştii animaţi nu va reprezenta o problemă, pentru că, în episodul cu pricina, Homer va câştiga la loterie o sumă impresionantă de bani şi îşi va permite, astfel, să plătească una dintre cele mai populare trupe ale momentului.   

NewsIn

Fanii lui Michael cer nominalizarea lui la Premiul Nobel pentru Pace
Fanii megastarului au postat petiţiile pe internet, în speranţa că vor încuraja oamenii să îl nominalizeze pe Regele Muzicii Pop pentru un premiu Nobel postum. Prima petiţie a fost lansată de admiratoarea norvegiană Ola Hunnestad, în aprilie 2007, care a câştigat mii de voturi după decesul megastarului, pe 25 iunie. A doua iniţiativă aparţine studentei din Los Angeles Anneliese Nichole Brown, care, în urmă cu două săptămâni, a redactat o scrisoare comitetului pentru premiul Nobel. „Mesajul lui Michael pentru umanitate a fost întotdeauna înrădăcinat în compasiune şi bunătate. A reuşit să se dedice o viaţă întreagă oamenilor. Trecând peste toate graniţele politice, sociale şi economice, Michael Jackson a răspândit constant un mesaj pozitiv de unitate globală, tămăduire şi dragoste“, scrie Brown în documentul care va ajunge la membrii comitetului pentru premiul Nobel.

NewsIn

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS