16.2 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024

Scurte ştiri

Ernest, în vacanţă
Vara aceasta, Ernest se va relaxa în Grecia, la Zakinthos, unde „locurile sunt de o frumuseţe rară. Oamenii sunt zâmbitori şi amabili, plajele nu sunt deloc aglomerate, vegetaţia este abundentă. Acolo îmi găsesc liniştea!“, a spus vedeta de la „Trădaţi în dragoste“. Ernest şi-a promis că nu-şi va refuza nici un moft: „Muncim un an întreg şi în cele două săptămâni de vacanţă nu vrem să ne refuzăm nimic. Oricum, chiar şi pe timp de criză ne putem încadra într-o sumă decentă“.

Placebo lansează „Ashtray Heart“
Extras de pe cel mai nou album al lor, „Battle For The Sun“, Placebo s-au pregătit să lanseze în această toamnă single-ul „Ashtray Heart“. „Battle For The Sun“ este cel de-al şaselea album Placebo, material cu care au ajuns pe locul întâi în topul Billboard European Album Chart din Belgia, Franţa, Germania, Austria, Elveţia, Grecia, Turcia, dar şi în Mexic şi Taiwan şi în top cinci în alte 20 de ţări din întreaga lume. Brian, Ştefan şi Steve au fost extrem de activi pe scena muzicală a acestui an, cu apariţii în 25 de festivaluri europene în această vară, cei trei urmând să concerteze şi în Japonia (Summersonic) şi Asia de Sud-Est (Coreea, Hong Kong şi Taiwan), într-un turneu în Statele Unite ale Americii şi din nou în Europa în lunile octombrie şi noiembrie, culminând cu un turneu naţional în Marea Britanie în luna decembrie.

O familie cu greutate
Ioan Isaiu, Stela Popescu, Rodica Negrea, Diana Dumitrescu şi Mario Kalmar vor juca din toamnă în prima producţie românească de epocă – serialul „Aniela“. Ei vor face parte din familia Lăptaru, o familie de parveniţi de la 1900, al cărei scop este să intre în înalta societate. Mitică Lăptaru (Ioan Isaiu) îşi iubeşte excesiv cei doi copii, pe Polixenia (Diana Dumitrescu) şi pe Uţă (Mario Kalmar), şi ar face orice ca ei să aibă tot ce-şi doresc. În casa familiei Lăptaru stăpână este coana Chiva (Stela Popescu), mama lui Mitică, o femeie simplă de la ţară. Casa este ţinută de Sultana (Rodica Lazăr), cea care poate da peste cap planurile de viitor ale lui Mitică.
 
Grig Chiroiu, în croazieră pe Marea Egee
Vedeta de la „Trăsniţi în NATO“ s-a gândit să revină în Turcia, la Kuşadasi, dată fiind experienţa plăcută din anul anterior. Plimbarea cu vaporul pe Marea Egee şi serile tradiţionale turceşti au fost în topul preferinţelor lui Grig, în timp ce copiii nu au vrut să mai plece din parcurile de distracţii ale hotelului în care s-au cazat.
Familia Chiroiu a vizitat şi terasele de calcar de la Pamukkale, una dintre principalele atracţii turistice, o zonă unde există izvoare bogate în minerale. Vedeta Prima TV a făcut baie şi în piscina Cleopatrei, unde se spune că apa are puteri tămăduitoare, cu efect de întinerire.  

Akcent, greu de prins
Membrii trupei Akcent par să fie foarte solicitaţi în această vară. În programul foarte încărcat pe care îl au figurează şi următorul concert în străinătate, în Rusia, astfel că pe 25 iulie vor fi la Moscova. Băieţii au fost invitaţi să cânte la Europa Plus Party, un festival open air, organizat de cea mai mare reţea de radio rusească, Europa Plus, festivalul moscovit fiind similar B’estFest-ului românesc.
Spectacolul din Rusia continuă lista celorlalte concerte susţinute în afara graniţelor ţării, în Germania, Grecia, Polonia, Albania şi Azerbaidjan.

Miss Universe România conduce un Audi A3 Cabrio
Invitata Roxanei Ciuhulescu de sâmbătă de la Promotor este Bianca Elena Constantin sau, altfel spus, cea mai frumoasă fată din România. Şi pentru că frumosul la frumos trage, Bianca nu este numai posesoarea titului de Miss Universe România 2009, ci şi a unui superb automobil Audi A3 Cabrio. Bianca are permis auto de la 18 ani, dar aceasta este prima ei maşină. A mai condus până acum maşina părinţilor, dar nimic nu se compară cu bucuria de a avea propriul automobil la numai 20 de ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS