16.7 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalŢigări de contrabandă pentru... muncitori

Ţigări de contrabandă pentru… muncitori

http:http://www.youtube.com/watch?v=ZBl6bvfNbgM
Poliţiştii doljeni de la Serviciul de Investigare a Fraudelor, în colaborare cu lucrătorii Postului de Poliţie Galicea Mare, au depistat încă o maşină burduşită cu ţigări netimbrate ce ar fi putut ajunge pe piaţa neagră.
Acţionând în baza unor informaţii precise, după un filaj prealabil, oamenii legii au tras pe dreapta un Opel Astra ieri- dimineaţă, în comuna doljeană Galicea Mare. Atât pe bancheta din spate a autoturismului, cât şi în portbagaj se aflau 6.999 de pachete de ţigări Marble fără timbru şi fără documente de provenienţă. Luată la întrebări de poliţişti, şoferiţa maşinii, Maria C., de 27 de ani, din Craiova, a declarat că a cumpărat ţigările din zona Oraviţa, plătind pentru ele circa 4.000 de euro. Femeia a susţinut însă că nu avea intenţia să le comercializeze, ci dorea să le dea muncitorilor care îi ridică acum o casă.
Explicaţia n-a ţinut, ci a avut doar darul să-i amuze pe poliţişti, mai ales după ce au calculat că tutunul ar ajunge la zece muncitori pentru vreo doi ani. Anchetatorii sunt siguri că ţigările urma să fie vândute pe piaţa neagră, la un preţ aproape dublu faţă de cel de achiziţie, aducând traficanţilor un câştig de peste 3.000 de euro. Se pare că „dealerul“ era chiar concubinul şoferiţei, Marius C., de 34 de ani, din Galicea Mare, aflat şi el în maşină, pe scaunul din dreapta.
Ţigările în cauză au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor, fiind predate Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII