9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a stins tânărul rănit în accidentul din Bariera Vâlcii

S-a stins tânărul rănit în accidentul din Bariera Vâlcii

După zece zile petrecute în comă la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgenţă Craiova, Nicuşor Petroşanu, de 20 de ani, din localitate, a decedat. Tânărul a fost rănit grav într-un accident rutier care a avut loc pe 17 mai, în jurul orei 22.30, pe strada Bariera Vâlcii din municipiu. Ofiţerii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj au stabilit atunci că Nicuşor Neagoe, de 18 ani, din Craiova, care conducea o motocicletă Kawasaki pe strada Bariera Vâlcii, dinspre Şimnicu de Jos către Craiova, în zona CET 2, a lovit frontal un autoturism Dacia care nu i-a acordat prioritate de trecere.
În urma impactului extrem de puternic dintre motocicletă şi Dacie, Nicuşor Neagoe a fost proiectat aproximativ 13 metri prin aer şi a murit pe loc. Nicuşor Petroşanu, pasager pe motocicletă, a fost şi el aruncat de pe vehicul, fiind rănit grav. Acesta a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde medicii au stabilit că a suferit o fractură de baza craniană, un traumatism cranian şi unul facial, fiind internat la Clinica de Terapie Intensivă.
Încă de la început, medicii au fost rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire ale tânărului. Marţi, starea de sănătate a lui Nicuşor Petroşanu s-a agravat, el intrând în comă depăşită, iar la ora 22.40 a decedat, după ce a intrat în stop cardio-respirator. „Marţi seară, la ora 22.40, pacientul a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au făcut manevrele de resuscitare, fără rezultat ,însă“, a declarat Bogdan Fănuţă, directorul medical adjunct al Spitalului de Urgenţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

77 COMENTARII