22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Pepeni în formă de inimă
Un cuplu de japonezi a obţinut o producţie de pepeni care au formă de inimă, informează site-ul zigonet.com. Fructele sunt puse în vânzare într-un supermarket din Kumamoto, iar producătorii speră să dea lovitura cu aceşti pepeni. Hiroichi Kimura şi soţia lui au muncit trei ani pentru a crea fructe în formă de inimă, care simbolizează pasiunea celor doi pentru agricultură, dar şi afecţiunea pe care o simt unul pentru celălalt. Soţii Kimura au vrut să împărtăşească rezultatul muncii lor cu toată lumea şi au oferit spre vânzare 20 de astfel de pepeni neobişnuiţi, al căror preţ este pe măsura caracterului lor specific: 120 de euro pentru un pepene.

Incendiu provocat de apă
O casă din oraşul american Seattle a luat foc din cauza unui vas plin cu apă, informează site-ul zigonet.com. Potrivit pompierilor, incendiul care a distrus casa ar fi izbucnit din cauza vasului cu apă al câinelui. Analizând situaţia, echipa de pompieri sosită la faţa locului a spus că aceasta ar fi singura explicaţie posibilă. Se pare că apa din bol a funcţionat ca o lupă şi a provocat un incendiu care a cuprins întâi uşa de lemn a casei, apoi s-a propagat la restul locuinţei. Proprietarii nu erau acasă când s-a produs incendiul, vecinii fiind cei care au anunţat pompierii. Pagubele au fost estimate la 150.000 de euro, dar, din fericire, câinele familiei a fost salvat.  

Cântar indiscret, instalat într-o staţie de autobuz
O staţie de autobuz din Rotterdam – Olanda a fost „dotată“ cu un cântar electronic, instalat în cadrul unui proiect de promovare a unei săli de fitness din oraş, informează site-ul zigonet.com. Sala de sport Fitness First a instalat în staţia de autobuz o bancă în care este integrat un cântar care calculează greutatea celui care are curaj să se aşeze pe bancă şi o afişează vizibil privirilor curioase ale celor din jur. Persoanele care au trecut prin această experienţă, mai mult sau mai puţin plăcută, spun că este una dintre cele mai invazive metode de promovare, în primul rând pentru că în staţie nu există un avertisment în legătură cu acest cântar indiscret.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS