11.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalCea mai frumoasă româncă merge la Miss Universe

Cea mai frumoasă româncă merge la Miss Universe

Reprezentanta României la concursul Miss Universe 2009 va fi aleasă pe 27 iunie, finala marii competiţii internaţionale de frumuseţe urmând să aibă loc pe 23 august, în Bahamas.
Între 22 mai şi 11 iunie au loc înscrierile pentru faza naţională a Miss Universe 2009, la care pot participa tinere cu vârsta cuprinsă între 18 şi 27 de ani. Potrivit organizatorilor fazei naţionale, câştigătoarea Miss Universe România va avea şansa de a reprezenta ţara noastră la concursul internaţional, pentru prima dată după 11 ani.
Probele competiţiei vor consta în defilarea concurentelor în vestimentaţie de zi, costum de baie, costum popular, rochie de seară şi un interviu de evaluare a personalităţii. „Concurentele trebuie să dea dovadă de moralitate, să fie inteligente, frumoase, cu o condiţie fizică excepţională, să aibă stil personal bine definit, să fie carismatice şi cu tărie de caracter“, potrivit site-ului organizatorilor.
Premiile concursului din România au o valoare totală de peste 100.000 de euro.
Miss Universe este un concurs organizat anual de Miss Universe Organization, firma deţinută de Donald Trump din 1996. Din 2003, postul de televiziune NBC a câştigat drepturile de difuzare concursului. În prezent, titlul Miss Universe este deţinut de Dayana Mendoza, din Venezuela.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS