20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFiica lui Creţan, pe ultimul drum

Fiica lui Creţan, pe ultimul drum

Vasilica Olivia Creţan, fiica lui Constantin Creţan, fostul „locotenent“ al lui Miron Cozma, a fost condusă pe ultimul drum sâmbătă la prânz. Sute de persoane, prieteni, rude şi chiar necunoscuţi au venit la Rovinari pentru a-şi lua adio de la eleva de 13 ani, care s-a sinucis din cauza unei note de 7.
Distruşi de durere, părinţii Vasilicăi şi-au plâns neîncetat fiica. „De ce a procedat aşa, de ce a trebuit să ia pastile pentru nota de la şcoală? Nu pot să cred că mi se întâmplă una ca asta! M-a lovit Dumnezeu unde mă durea cel mai tare. Sunt terminat psihic. Mai bine stăteam toată viaţa în puşcărie decât să-mi moară fata“, a spus, printre lacrimi, Constantin Creţan. „Este foarte trist că o fetiţă la 13 ani a făcut aşa ceva. Dumnezeu să o odihnească în pace!“, a spus una dintre cunoştinţele familiei Creţan. La înmormântare a venit şi Miron Cozma împreună cu soţia sa.
Copleşită de durere, Ileana Creţan a leşinat în momentul în care sicriul a fost coborât în mormânt. Până la sosirea ambulanţei, Miron Cozma i-a făcut masaj cardiac. „Am înţeles că Ileana nu a mai mâncat nimic de trei zile. Există riscul să o pierdem şi pe ea. Durerea este inimaginabilă“, a spus Miron Cozma. La puţin timp, la spital a fost adus şi fratele fetei decedate. Băiatului de 18 ani i s-a făcut rău când a văzut că sora sa a fost îngropată. Un sobor de opt preoţi au oficiat slujba de înmormântare a Vasilicăi. Unul dintre cei opt preoţi a afirmat că s-a oficiat slujba în biserică pentru că „doar cei care îşi pun ştreangul de gât sunt sinucigaşi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII