14.5 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalScandalul de la Podari continuă

Scandalul de la Podari continuă

Scandalul dintre angajaţii Primăriei Podari, în frunte cu edilul-şef Constantin Gheorghiţă, şi lucrătorii Fermei 5 din localitate a continuat şi vineri, pentru aplanarea lui Inspectoratul de Poliţiei al Judeţului Dolj trimiţând mai mulţi poliţişti în comună.
Marţi, miercuri şi joi, reprezentanţii Primăriei Podari şi lucrătorii Fermei 5 Podari s-au certat şi chiar lovit, pentru că primii au intrat în fermă pentru a culege cireşe, chiar dacă terenul este în litigiu. Vineri, angajaţii primăriei au intrat din nou în livada Fermei 5, pentru a culege cireşe. Pentru a preveni orice incident, conducerea IPJ Dolj a trimis mai mulţi poliţişti în zonă.
„Până la pronunţarea unei hotărâri definitive şi irevocabile, terenul aparţine Fermei 5 Podari, fapt pentru care conducerea IPJ Dolj a dispus măsuri de supraveghere a situaţiei, fiind trimişi în zonă poliţişti de la Craiova“, a precizat comisar Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj. Reprezentanţii IPJ au precizat că s-a discutat cu conducerile Fermei şi Primăriei Podari, cărora li s-a solicitat să îşi ţină sub control angajaţii până când instanţa va da o hotărâre definitivă şi irevocabilă în ceea ce priveşte terenul disputat. În acest caz, poliţiştii din Podari efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de tulburare de posesie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS