15.6 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident grav la Malu Mare

Accident grav la Malu Mare

O tânără a fost rănită grav joi seară, în comuna doljeană Malu Mare, după ce şoferul maşinii în care se afla a ieşit de pe carosabil încercând să evite un autoturism care nu i-a acordat prioritate.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că, joi seară, în jurul orei 21.00, pe DN 55, în comuna Malu Mare, Marian Preda, de 50 de ani, din Craiova, care se afla la volanul unui Ford Focus, în momentul în care a plecat de pe loc cu spatele pentru a parca în afara părţii carosabile, nu a acordat prioritate de trecere unui Volkswagen Bora, condus regulamentar de Florin Ştefănache, de 29 de ani, din comuna doljeană Mârşani.
Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că autoturismele nu s-au ciocnit. Pentru a evita impactul cu Fordul, Ştefănache a virat dreapta, a părăsit partea carosabilă şi s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului, a fost rănită grav Daniela Ştefănache, de 20 de ani, sora şoferului, ocupanta locului din dreapta în Volkswagen Bora. Pe numele lui Preda au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală gravă din culpă şi i s-a reţinut permisul de conducere pentru neacordare de prioritate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII