25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjŞi-a violat fiica timp de trei ani

Şi-a violat fiica timp de trei ani


Un gorjean de 40 de ani, din localitatea Bumbeşti-Jiu, a fost reţinut de poliţişti, fiind acuzat că, vreme de trei ani, a abuzat sexual de propria fiică.

 

Constantin Purea, de 40 de ani, şi-a violat fiica timp de trei ani, începând din vara anului 2006. Atunci fata avea 13 ani. În tot acest timp, Bianca nu a povestit nimănui despre coşmarul pe care îl trăia. Săptămâna trecută însă, fata i-a spus mătuşii sale că, de trei ani, atunci când venea beat acasă, tatăl său o viola. Soţii Purea mai au împreună altă fată, de 12 ani. Familia locuieşte în satul Curtişoara, iar Bianca este elevă în clasa a IX-a, la un liceu din Târgu Jiu.

Şocată, Elena Purea, mama fetei, a declarat că nu a bănuit prin ce chinuri a trecut fiica ei. „Când eu eram la serviciu şi el venea beat acasă, profita de ea. Am aflat acum câteva zile de la sora mea, căreia i-a povestit Bianca totul.

L-am întrebat pe tatăl ei dacă este adevărat, iar nenorocitul a recunoscut. Am anunţat imediat poliţia. Am trăit 17 ani alături de un monstru. Sper să plătească pentru ce a făcut", a spus Elena Purea, de 37 de ani. Femeia este angajată la un cafe-bar din Târgu Jiu. Soţul său a fost reţinut luni seară pentru 24 de ore.

Act sexual cu un minor în formă agravantă

Constantin Purea, tatăl incestuos, este acuzat de comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor în formă agravantă. Potrivit poliţiştilor, violatorul va fi prezentat Judecătoriei Târgu Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, iar dacă va fi găsit vinovat riscă între cinci şi 18 ani de închisoare. „Duminică, 10 mai, în jurul orei 22.00, poliţiştii din Bumbeşti Jiu au fost sesizaţi prin serviciu 112 de Elena Purea, din localitate, cu privire la faptul că fiica sa, de 15 ani, a fost abuzată sexual. Din cercetările efectuate a rezultat că minora ar fi fost abuzată chiar de tatăl său, Constantin Purea. S-a stabilit că suspectul, în perioada iunie 2006 – mai 2009, pe fondul consumului de alcool, a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa. Ca urmare a probatoriului administrat, poliţiştii au dispus reţinerea suspectului pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore", a declarat Daniel Tică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

29 COMENTARII