15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljOmorât în timp ce traversa strada

Omorât în timp ce traversa strada

Un bărbat din localitatea doljeană Pieleşti şi-a pierdut viaţa luni seară, după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa în fugă DN 65, printr-un loc nepermis. Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj au precizat că, luni seară, în jurul orei 22.00, în comuna Pieleşti, pe DN 65, Marian Pătruţ, de 30 de ani, din comuna Oprişor – Mehedinţi, în timp ce conducea un Volkswagen Passat, l-a accidentat mortal pe Ionel Cârstea, de 51 de ani, din comuna Pieleşti. Din primele cercetări ale poliţiştilor doljeni de la Rutieră a reieşit că victima s-a angajat în traversarea drumului în fugă, fără să se asigure şi printr-un loc nepermis, moment în care a fost lovită de Passat-ul condus de Pătruţ. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD, însă medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului, survenit în urma unui stop cardio-respirator. Traficul în zonă s-a desfăşurat pe o singură bandă de mers aproximativ 30 de minute, până când poliţiştii de la Rutieră au încheiat cercetările.

Altă victimă a traversării neregulamentare a fost înregistrată tot luni, în jurul orei 16.00, în comuna Sadova. Poliţiştii de la Rutieră au anunţat că Florea Sfetcu, de 73 de ani, din Sadova, în timp ce conducea o Dacia pe DC 43, a accidentat uşor o minoră de şase ani, din localitate, care, fiind lăsată nesupravegheată, s-a angajat în traversarea drumului fără să se asigure.

Potrivit poliţiştilor din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Dolj, în acest an au fost înregistrate nouă accidente cauzate de traversările neregulamentare, în care şi-au pierdut viaţa cinci persoane şi alte cinci au fost rănite grav. De asemenea, au fost înregistrate alte zece accidente rutiere din cauza neacordării de prioritate pietonilor, în care o persoană a murit şi nouă au fost rănite grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII