14.4 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalFemeie găsită în fântână

Femeie găsită în fântână

Descoperire macabră în judeţul Mehedinţi. O femeie de 74 de ani a fost găsită într-o fântână din localitatea Vrata. Sătenii au descoperit cadavrul bătrânei atunci când au încercat să ia apă şi au anunţat imediat poliţia.

Moartea femeii este învăluită în mister. Aceasta avea în zona capului, deasupra ochiului stâng, o lovitură care i-ar fi putut cauza decesul.

Cei care o cunoşteau pe bătrână nu exclud însă posibilitatea ca aceasta să-şi fi pus capăt zilelor. „Locuia singură, deşi avea trei copii. Era tot timpul supărată şi spunea că mai bine ar muri", au spus vecinii.

La faţa locului a fost chemat un echipaj de la postul de poliţie din localitate, pentru identificarea cadavrului.

„Ofiţerul de serviciu a fost anunţat prin serviciul 112 că în localitatea Vrata a fost descoperit cadavrul unei persoane într-o fântână. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzelor morţii", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon.

Pentru scoaterea trupului femeii din fântână a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

„Detaşamentul de Pompieri Vânju Mare a fost solicitat să intervină în localitatea Vrata pentru scoaterea unui cadavru dintr-o fântână. Intervenţia a fost destul de dificilă, fântâna fiind adâncă de peste 20 de metri şi foarte îngustă. Unul dintre colegii noştri a coborât cu ajutorul scării din dotare şi a scos trupul neînsufleţit al unei bătrâne", a declarat Eugen Neagoe, maior la Vânju Mare.

Cauza decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS