14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Scurte ştiri

I-a smuls iubitului buza cu dinţii
O femeie din statul american San Angelo a fost acuzată că şi-a atacat iubitul cu o armă cel puţin bizară: dinţii.
Aubrey Joyce Garcia a smuls o parte din buza iubitului ei cu dinţii cu ocazia unei dispute. Ea a fost reţinută de poliţia locală, iar cauţiunea sa se ridică la peste 22.600 de euro. Antonio Zaragoza, de 33 de ani, iubitul rănit, a primit îngrijiri medicale la spital şi s-a putut întoarce acasă.
Aubrey Joyce Garcia ar putea fi condamnată la o pedeapsă de până la 99 de ani de închisoare, deoarece, potrivit justiţiei americane, dinţii sunt consideraţi o armă, pentru că au servit la desfigurarea unei persoane.

Amy Winehouse, din nou spitalizată
Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost spitalizată din nou în St. Lucie, Caraibe. Potrivit purtătorului său de cuvânt, Chris Goodman, diva şi-a pierdut cunoştinţa în urma unui tratament de dezintoxicare. „A leşinat acasă, în timp ce alerga cu copii ei, şi a fost adusă la spital pentru investigaţii şi pentru a fi ţinută sub observaţie. Medicii au spus că este deshidratată şi că trebuie să bea mai multă apă“, a declarat Goodman. Amy Winehouse se află în prezent în vacanţă în Caraibe, unde încearcă să scape de „tentaţiile“ de la Londra, precizează The Sun. Cântăreaţa a fost internată de mai multe ori în centre de dezintoxicare pentru a scăpa de dependenţa de droguri şi alcool.
 
Un englez s-a trezit cu accent irlandez după o operaţie pe creier
După ce a suferit o operaţie destul de dificilă pe creier, un englez s-a trezit că vorbeşte cu accent irlandez.
În urma acestei operaţii chirurgicale, Chris Gregory a manifestat sindromul accentului străin. Descoperit după cel de-al doilea război mondial, acest sindrom antrenează la pacienţii cu leziuni la cap însuşirea unui accent străin. Gregory, care nu a fost niciodată în Irlanda şi nu are nici o rudă sau cunoştinţe în această ţară, s-a trezit din operaţie vorbind cu accent irlandez, surprinzându-şi medicii şi, mai ales, soţia. După o oră de la operaţie, el a reuşit să revină la accentul său şi, în prezent, spune că nu are nici o amintire despre „etapa irlandeză“.

Ciara visează să cânte cu Janet Jackson
Cântăreaţa Ciara a anunţat că ultima sa dorinţă pe plan profesional este să cânte alături de regina muzicii pop, Janet Jackson. Ea a declarat: „Visul meu este să colaborez cu Janet Jackson. Este cel mai mare idol al meu. Janet este cu adevărat o icoană. Este singura persoană din lume pe care o ascult de când eram mică“. Ciara, de 23 de ani, a realizat de curând un duo împreună cu Justin Timberlake. Ea a explicat: „A fost o plăcere deosebită să lucrez cu Justin. Este o persoană cu picioarele pe pământ“. Ciara lucrează acum la noul ei album, intitulat „Fantasy Ride“, şi urmează să plece în turneu cu Justin Timberlake. De asemenea, cântăreaţa va apărea şi în turneul lui Britney Spears din luna iunie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU