14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBotez la Centrul Maternal

Botez la Centrul Maternal

Două mame internate la Centrul Maternal Târgu Jiu şi-au botezat băieţeii de trei luni la sfârşitul săptămânii trecute. Ambii au fost năşiţi de Ioana Dodenciu, o pensionară cu suflet mare din municipiu. Viorel şi Ionuţ au primit sfântul botez la Biserica „Sfântul Gheorghe“, situată în apropierea Centrului Maternal. Petrecerea a avut loc la sediul instituţiei: „Meniul a cuprins friptură la cuptor, dulciuri şi răcoritoare. Au avut şi muzică şi am sărbătorit aşa cum se cuvine. Naşa le-a adus copiilor cadouri şi a petrecut alături de mamele din centru.
Este prima acţiune de acest gen din acest an“, a spus Gheorghe Milosteanu, directorul Centrului Maternal din Târgu Jiu. Acesta a recunoscut că, de mai bine de doi ani, nu a mai năşit nici un copil din instituţia pe care o conduce: „Sunt naşul, adică părintele spiritual, a şase copii.
Cel mai mare dintre ei are acum 12 ani şi a fost adoptat în Franţa. Ultima pe care am năşit-o, cu mai bine de doi ani în urmă, este o fetiţă din comuna Samarineşti“, a declarat Gheorghe Milosteanu. În prezent, în centru se află 12 mame cu tot atâţia copii şi o gravidă. Dintre cele 12, trei sunt minore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS