14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Scurte ştiri

„Tatăl“ internetului, Tim Berners-Lee, păcălit de propria creaţie
Tim Berners-Lee, inventatorul World Wide Web, care celebrează în 2009 primii 20 de ani de existenţă a creaţiei sale, a fost înşelat chiar de „copilul“ său. După cum informează Libero.it, Lee a găsit o idee inedită de cadou şi a dorit să profite şi să-l achiziţioneze. La prima vedere, compania care vindea acest obiect părea sigură şi de încredere. Însă realitatea a fost alta. „Nu am primit niciodată pachetul. Am încercat să recuperez banii, însă a fost în zadar. Am sunat la numărul de telefon publicat pe site şi mi-a răspuns o voce foarte politicoasă, care mi-a spus că numărul exista, însă nu era destinat scopului pentru care sunasem“, a povestit Lee. În opinia „tatălui spiritual“ al internetului, autorităţile ar trebui să prevadă pedepse mai severe pentru delictele comise on line, indiferent că este vorba de fraude, viruşi sau orice altceva.

În căutarea bărbatului perfect

Găsirea unui soţ este un fel de artă, iar pentru Alex Humphreys, studentă la Arte şi Comunicare Vizuală, căsătoria nu e doar o dorinţă, ci şi tema lucrării sale de diplomă. După cum informează cotidianul italian La Stampa, tânăra de 23 de ani, studentă la College of Art and Design din Leeds, mai are timp până în iunie să îşi găsească un soţ şi să ducă astfel la îndeplinire „Husband Project“, care o va ajuta să obţină diploma de absolvire. Alex a dat publicităţii, pe site-ul său – joyfulcynicseekssimilar.blogspot.com, toate detaliile despre acest proiect, portretul-robot al bărbatului ideal, precum şi un chestionar la care trebuie să răspundă cei care aspiră la mâna tinerei. Studenta a apelat la ajutorul prietenilor, al site-urilor destinate găsirii sufletului-pereche, precum şi al agenţiilor matrimoniale pentru a o sprijini în acest demers. Toate experienţele vor fi „îndosariate“ în lucrarea pe care o va prezenta comisiei de examen. „Sunt singură de ceva timp şi nu vreau să ajung fată bătrână. Pentru lucrarea mea de diplomă am vrut să prezint o mostră de artă conceptuală, aşa că am decis să aduc la un loc două lucruri: îmi doresc să găsesc bărbatul alături de care să îmi petrec restul vieţii şi vreau să mă căsătoresc cu el înainte de absolvire“, a spus tânăra.

Actriţa Natasha Richardson a murit

Actriţa Natasha Richardson a încetat din viaţă la 45 de ani, în urma unui accident de schi. Natasha, fiica legendarei actriţe Vanessa Redgrave şi a regizorului Tony Richardson, era căsătorită cu Liam Neeson, cu care avea doi copii. În urmă cu trei zile, ea a suferit un accident pe o pârtie de schi din Canada. La scurt timp după aceea, vedeta a intrat în comă cerebrală. În comunicatul care a anunţat decesul, familia a mulţumit tuturor celor care s-au rugat pentru ea şi a cerut să i se respecte intimitatea.

Christina Ricci se pregăteşte de nuntă

Cunoscuta actriţă Christina Ricci este tot mai aproape de căsătorie. După o relaţie de un an cu Owen Benjamin, vedeta pare hotărâtă să facă pasul decisiv. Reprezentantul actriţei a dezvăluit că perechea s-a logodit şi că nunta va avea loc în viitorul apropiat. Săptămâna trecută, cei doi amorezi au fost surprinşi în momente de tandreţe, la petrecerea de aniversare a unui an de existenţă a restaurantului Nobu din West Hollywood. Christina şi Owen s-au cunoscut pe platourile de filmare a producţiei „All’s Faire in Love“, de atunci fiind nedespărţiţi.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII