17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA păcălit poliţia aproape patru ani

A păcălit poliţia aproape patru ani

Poliţiştii de la Serviciul Rutier din oraşul Strehaia, în cooperare cu lucrătorii de la Investigaţii Criminale din judeţele Mehedinţi şi Arad, au depistat şi reţinut miercuri după-amiază un bărbat, de 46 de ani, din Arad, care era dat în urmărire naţională şi internaţională de mai bine de trei ani. Acesta se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de trei ani şi şase luni pentru infracţiuni economice.

„Am fost contactaţi de colegii din Arad, care ne-au comunicat că un urmărit naţional şi internaţional se deplasează spre Bucureşti cu un autoturism pe care l-a sustras din judeţ. Am organizat filtre şi l-am reţinut în oraşul Strehaia. Bărbatul era urmărit pentru comiterea mai multor infracţiuni economice", a declarat Pantelică Bobârsc, comisar-şef la IPJ Mehedinţi.

Pagubele provocate de arădean se pare că depăşesc un milion de euro, dar acesta susţine că totul i-a fost înscenat de rudele concubinei sale şi că altcineva ar fi păcălit statul român. „Fug de poliţie de mai bine de trei ani. Am fost ameninţat de nişte persoane că mă împuşcă. Eu nu am vrut să părăsesc ţara, am stat în Anglia aproape patru ani, mi-am lăsat familia aici, concubina şi fetiţa. Nu ştiu cum s-a întâmplat. Acum trei luni, când m-am întors în ţară, am aflat despre concubina mea că a scos nişte bani, nişte credite, cu unul Nicu din Timişoara, cred că un milion de euro. Au cumpărat un bloc prin Ungaria cred, iar rudele ei au făcut o firmă pe numele meu. M-au băgat la vânzări de motorină, iar eu am crezut că e totul legal. M-am trezit cu nişte cecuri, facturi false cu semnătura mea, dar nu este a mea. Eu am actele firmei cu care o să dovedesc", a spus Vasile Covaci, bărbatul dat în urmărire generală.

El se află acum în arestul poliţiei mehedinţene.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII