16.2 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPreot implicat într-un accident pe DN 57

Preot implicat într-un accident pe DN 57

Trei persoane, printre care şi un preot din Mehedinţi, au ajuns la spital în stare gravă în urma unui accident petrecut vineri, 13 martie.

Maşina în care era preotul rula cu viteză foarte mare pe DN 57, care face legătura între Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu, iar în dreptul comunei Halânga autoturismul a acroşat un bărbat care încerca să traverseze. Bolidul, un Audi cu două uşi, pe care nimeni nu ştie cine l-a condus – preotul sau unul dintre pasageri – , după ce a lovit pietonul, s-a rostogolit de mai multe ori, aterizând la 100 de metri de locul accidentului, pe plafon, în şanţul de colectare a apei pluviale.

„Am văzut că vine o maşină, dar nu m-am gândit că are viteză aşa de mare şi ajunge atât de repede la mine. M-a acroşat şi m-a doborât", a spus victima.

Martorii spun că bolidul avea viteză foarte mare.

„Am văzut maşina care venea cu o viteză foarte mare. Am văzut trei persoane, printre care şi un preot, dar nu ştiu cine a fost la volan", a spus un martor.

Două maşini de pompieri, patru ambulanţe şi o autospecială de descarcerare au intervenit la locul accidentului. Toţi cei trei pasageri din autoturismul Audi au fost transportaţi la spital.

„Am intervenit la un accident rutier la ieşire din Drobeta Turnu Severin. Când am ajuns la faţa locului, victimele fuseseră scoase din maşină de participanţii la trafic. Am decuplat bateria şi ne-am asigurat că maşina nu se va autoaprinde", a declarat Gabriel Mufturel, pompier la Descarcerare.

Cel mai probabil, vinovat de producerea accidentului va fi găsit pietonul care a traversat strada şi care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Am băut, domnule, şi eu patru beri, dar nu sunt beat şi nu conduceam, eram pe jos", a spus acesta.

Atât preotul, cât şi celelalte două persoane care se mai aflau în maşină au rămas internaţi în spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII