28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalLa un pas de moarte

La un pas de moarte

Pe DE 70, la ieşire din comuna Şimian spre Craiova, a avut loc sâmbătă un accident de circulaţie în care au fost implicate un autoturism Opel înmatriculat în Mehedinţi şi o autoutilitară cu numere provizorii. Şoferii celor două autoturisme au rămas încarceraţi şi au fost la un pas să ardă de vii.

Accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive într-o curbă periculoasă la dreapta, iar cele două maşini s-au lovit frontal.

„Pe Drumul European 70, la ieşire din comuna Şimian, două autoturisme s-au ciocnit frontal din cauza vitezei excesive. În urma impactului foarte puternic, cei doi şoferi au rămas prinşi în maşini, existând pericolul să ia foc", a declarat Ionel Jan, poliţist la Postul de Poliţie Şimian.

Pompierii au reuşit să-i scoată pe cei doi bărbaţi dintre fiarele contorsionate şi i-au predat medicilor de la ambulanţă.

Aceştia au ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Severin, suferind mai multe fracturi, iar medicii sunt rezervaţi în a face vreo declaraţie în ceea ce priveşte starea celor doi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS