14.2 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Charlize Theron vrea să-şi schimbe imaginea
Charlize Theron s-a săturat să joace roluri de femei depresive. Actriţa a jucat rolul unei criminale în serie în „Monster“, apoi rolul unei femei hărţuite în „North Country“, iar acum are impresia că reprezintă femeia sordidă. În noul său film, intitulat „The Burning Plain“, Theron interpretează rolul unei femei cu o copilărie tulburătoare. În prezent, actriţa spune că vrea o schimbare. „Încep să mă întreb dacă, de fiecare dată când este vorba de un film cu vreo femeie victimă a unei drame, numele meu vă vine primul în minte“, a declarat vedeta.
Actriţa de 33 de ani se gândeşte serios să renunţe la această imagine şi să înceapă să joace filme mai puţin serioase. În cadrul emisiunii „Richard and Judy“ de la o televiziune engleză, ea a declarat: „Următorul meu film va fi o comedie. Mi-ar plăcea să joc într-o comedie muzicală“.

Ou în formă de popică

O găină din Anglia a făcut un ou în formă de popică de bowling. Nathalie Wiltshire, o profesoară de yoga din Northamptonshire, a descoperit acest ou ciudat săptămâna trecută. La început, femeia s-a gândit să-l vândă la licitaţie pe site-ul eBay, însă cei trei copii ai săi au convins-o să-l păstreze. „Are, într-adevăr, o formă extraordinară. Acum mai am nevoie de nouă ouă în formă de popice şi de unul rotund şi astfel voi avea tot setul“, a glumit proprietara oului straniu.

Bebeluş născut cu două penisuri
Un băieţel rus, care s-a născut cu două penisuri, a fost supus unei operaţii chirurgicale în vederea unirii celor două organe. Potrivit site-ului Yahoo!News, copilul, numit Artyom G de media rusă, s-a născut în urmă cu două săptămâni după o sarcină normală. Imediat după naştere, bebeluşul a fost transportat de urgenţă la Spital pentru Copii „Sf. Vladimir“ din Moscova, pentru a fi supus operaţiei. Unul dintre medici a povestit: „Operaţia a fost complicată. Am creat un singur penis din cele două existente, am refăcut peretele abdominal şi vezica“. Potrivit unor surse ale spitalului, bebeluşul este acum într-o stare foarte bună, iar operaţia a fost reuşită. „Va deveni un om normal şi va putea să aibă copii“, a adăugat sursa citată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS