9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCopil dat dispărut, după ce a fost luat de mama lui

Copil dat dispărut, după ce a fost luat de mama lui

O mamă din Mehedinţi, căreia instanţa judecătorească nu i-a dat dreptul să ţină copilul în urma divorţului de soţul său, a hotărât să nu-l mai lase pe cel mic lângă bunici şi tatăl care l-au crescut până acum. De trei zile, copilul este căutat de familie, însă fără vreun rezultat. Bunicii micuţului au depus mai multe plângeri la poliţie, dar nu au primit nici un răspuns.
Femeia a luat copilul din grija tatălui şi nimeni nu mai ştie nimic de ei. Mario Gabriel Milotin, de doi ani şi opt luni, i-a fost încredinţat tatălui de către instanţa judecătorească, fără ca mama sa să aibă vreun drept să-l viziteze fără acordul şi în prezenţa tatălui. Mama micuţului nu a acceptat decizia şi a atacat hotărârea, procesul fiind încă în derulare. În urmă cu aproape trei zile, femeia a venit să-şi vadă copilul, care locuia cu tatăl şi bunicii lui în Drobeta Turnu Severin. Micuţul a fost lăsat să meargă cu mama lui la plimbare şi de atunci nu mai ştie nimeni nimic de ei.
„A venit zilele trecute şi a cerut să stea cu copilul, că vrea să meargă cu el în oraş să-i cumpere nu ştiu ce şi de atunci nu mai ştim nimic de el. Nu ne mai răspunde la telefoane. Nu ştim nimic de copil, am fost şi la bunicii ei, la Cujmir, să o căutăm şi nu am găsit-o. Părinţii ei sunt plecaţi la muncă în Spania şi nu avem cum să luăm legătura cu ei. Am aflat că acum stă în Motru, am căutat-o şi acolo, dar nu am aflat nimic. Am depus şi plângere, dar nu ne ajută nimeni. Nu mai ştim ce să facem“, a spus Marin Milotin, bunicul copilului.
Tatăl micuţului este îngrijorat de ceea ce i se poate întâmpla fiului său, spunând că mama băieţelului nu are tocmai o viaţă potrivită pentru creşterea unui copil de când s-au despărţit şi că lucrează într-un bar de noapte.
Bunicul micuţului a făcut o plângere şi la Postul de Poliţie din Motru, judeţul Gorj, acolo unde fosta sa noră lucrează ca barmaniţă într-un club de noapte, însă poliţia nu a făcut nimic până acum.
„Plângerea dumneavoastră a fost preluată de un ofiţer şi se va ocupa de ea. Când o să aflăm ceva vă vom anunţa“, au spus poliţiştii din Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU