16.7 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDin bar, la spital

Din bar, la spital

Doi bărbaţi din comuna mehedinţeană Dumbrava au luat prea în serios sărbătoarea celor 40 de Mucenici şi, după ce au băut într-un bar din sat, s-au luat la bătaie. Unul dintre ei, Nicuşor S., de 33 de ani, s-a năpustit asupra prietenului său de pahar şi i-a înfipt un cuţit în spate. Proprietarul barului a sunat la Serviciul de Urgenţă 112. Oamenii spun că nu este prima dată când cei doi fac scandal. „Nu e prima dată când se bat pe băutură. Doar asta ştiu să facă. Dacă ar fi oameni de casă, nu ar sta numai beţi prin baruri. Acum s-au luat la bătaie", a povestit o femeie.

Victima, un tânăr de 24 de ani, a fost transportată la Spitalul din Strehaia, însă medicii au trimis-o la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale. Colegul său de pahar a fost reţinut de agenţii Postului de Poliţie Dumbrava.

„Luni seară, proprietarul unui bar din satul Higiu, comuna Dumbrava, a apelat Serviciul de Urgenţă 112 deoarece, în faţa barului său, două persoane s-au luat la bătaie. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului excesiv de alcool, între victimă şi Nicuşor S. a izbucnit un conflict spontan. În urma neînţelegerii, Gheorghe L., de 24 de ani, a fost lovit în spate cu un cuţit de Nicuşor S. Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc din Strehaia pentru acordarea îngrijirilor medicale, iar agresorul a fost condus la Postul de Poliţie din comuna Dumbrava. Acestuia i s-au întocmit acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală gravă şi port ilegal de cuţit", a declarat Nicolae Lohon, purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi.

Gheorghe L. a rămas internat pentru acordarea îngrijirilor medicale din cauză că au apărut unele complicaţii. Agresorul va trebui să răspundă pentru fapta sa în faţa procurorilor.

Alin GHICIULESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS