17.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătut din cauza pământului

Bătut din cauza pământului

Un bărbat din comuna mehedinţeană Rogova a ajuns în stare gravă la spital după ce luni dimineaţă a fost lovit în cap cu un par. Din spusele rudelor reiese că omul a mers la câmp să vadă dacă pământul este bun pentru semănat. Ajuns la terenul său, bărbatul s-a întâlnit cu Sorinel C., de 33 de ani, din oraşul Vânju Mare, cu care era în conflict de mai mult timp din cauza împărţirii unor parcele de pământ. După ce şi-au aruncat câteva vorbe de ocară, Sorinel C. s-a năpustit cu un par asupra bărbatului de 56 de ani, lovindu-l în moalele capului. Plin de sânge, acesta a încercat să se târască spre casă, fiind văzut de un vecin care a chemat ambulanţa.

Victima a fost preluată de medicii Spitalului Vânju Mare, însă starea sa de sănătate s-a agravat şi s-a decis să fie transportat la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin. Poliţiştii, care au aflat despre incident de la medicii din Vânju Mare, au identificat vinovatul, care a fost reţinut pentru cercetări.

„Luni, lucrătorii Poliţiei Vânju Mare, judeţul Mehedinţi, au fost sesizaţi despre faptul că la spitalul din localitate se afla Petre D., de 56 de ani, din comuna Rogova, judeţul Mehedinţi, cu traumatism cranian. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta a fost lovit, în câmp, cu un par de către Sorinel C., de 33 de ani, din Vânju Mare, pe fondul unui schimb de replici. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin, pentru investigaţii medicale. În cauză s-au întocmit acte premergătoare", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Nicolae Lohon.

Rudele bărbatului spun că nu se vor lăsa până ce agresorul nu va ajunge după gratii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS