25.5 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalInfidelitatea l-a împins spre moarte

Infidelitatea l-a împins spre moarte

Un bărbat de 38 de ani din comuna mehedinţeană Devesel şi-a pus capăt zilelor, spânzurându-se de grinda unei camere. În urmă cu câţiva ani, soţia lui Daniel Purcaru a plecat la muncă în Italia, lăsându-l pe acesta să aibă grijă de cei trei copii. La început, lucrurile au mers bine, femeia trimiţând bani în ţară de câte ori avea posibilitatea. Din spusele rudelor, la sfârşitul anului 2008, Daniel a primit un telefon de la Ileana, soţia lui, care i-a spus că şi-a găsit alt bărbat şi că nu mai vrea să fie cu el. Nesuportând acest gând, Daniel a încercat să se spânzure în grădina casei, însă a fost salvat de vecini, care l-au dus în timp util la spital. De data aceasta însă, nimeni nu a mai putut face nimic, Daniel Purcaru fiind găsit sâmbătă dimineaţă, chiar de una dintre fiicele sale, de 13 ani, spânzurat de grinda unei camere în construcţie. Unchiul celor trei minori a spus că Daniel muncea cu ziua ca să-şi întreţină copiii şi mama bolnavă.
„Şi-a pus ştreangul de gât din cauza nenorocitei ăleia, care s-a luat cu altul în Italia, că doar de-aia a plecat acolo. Ce fac copiii ăştia acum singuri? Cine are grijă de ei şi de femeia aia bolnavă mintal?“, a întrebat disperat unchiul lui Daniel.
În urmă cu câteva luni, mama celor trei copii a venit în sat cu iubitul ei, dar nu a intrat în casă. A vorbit cu copiii şi a plecat. „A venit cu unul cu o maşină străină pe aici, prin sat, dar nu l-am văzut prea bine, că avea geamuri negre. A coborât doar ea şi a vorbit cu copiii. Cred că le-a dat ceva şi a plecat“, a spus o vecină.
Oamenii legii nu au descoperit urme de lovituri pe corpul bărbatului sau vreun bilet prin care acesta să explice gestul de sinucidere. Poliţia a deschis o anchetă şi se aşteaptă rezultatul necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII