12.6 C
Craiova
sâmbătă, 4 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDe la înmormântare, în pârâu

De la înmormântare, în pârâu

O mehedinţeancă a mers la înmormântarea unui consătean şi nu s-a mai întors acasă. Femeia de 78 de ani, din comuna Bâcleş, a fost găsită fără suflare într-un pârâu din comună. Vecinii susţin că la înmormântare femeia ar fi consumat foarte multe pahare cu vin.
„Am văzut-o pe tanti Maria la înmormântare la noi în sat, de unde a plecat pe două cărări. La o zi sau două am auzit că a murit în pârâu. Băutura a omorât-o“, a spus un localnic.
Poliţiştii nu au găsit urme de violenţă pe corpul bătrânei, fapt ce exclude o posibilă crimă.
„Pe 28 februarie, agenţii Postului de Poliţie Bâcleş au fost sesizaţi că Maria I., de 78 de ani, din comună, a fost găsită decedată într-un pârâu. Cadavrul femeii a fost găsit într-o râpă din localitatea Smadoviţa. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că aceasta a participat la o înmormântare, unde a consumat şi băuturi alcoolice, iar la întoarcerea către casă a alunecat în şanţul cu apă, decedând. Cercetările în acest caz continuă“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Mehedinţi, Carin Sică.
Trupul neînsufleţit al bătrânei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Drobeta Turnu Severin, în vederea efectuării necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU