22 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalRoberta Anastase cere campania electorală decentă

Roberta Anastase cere campania electorală decentă

Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, prezentă ieri în judeţul Olt pentru a susţine candidatul PD-L la Primaria Găneasa, a cerut liderilor organizaţiilor judeţene ale PSD si PD-L, precum şi cetăţenilor din Găneasa responsabilitate în acţiunile electorale.

Roberta Anastase nu a dorit să comenteze evenimentele de la Găneasa de miercuri seară şi a afirmat în repetate rânduri că are încredere în instituţiile statului că vor acţiona corespunzător şi cu responsabilitate atât în desfăşurarea anchetei, cât şi în menţinerea ordinii publice la Găneasa în următoarele zile.

Anastase a făcut apel la locuitorii din comună să desfăşoare o campanie electorală decentă, astfel încât duminică „să câştige candidatul cel mai bun“.

Preşedinta Camerei Deputaţilor a precizat că şi-a programat vizita la Găneasa cu trei zile înainte, fără a bănui că în localitate vor avea loc incidente. Anastase a menţionat că a mers la Găneasa cu un mesaj de conciliere şi a primit asigurări de la liderul PD-L Olt, Darius Vâlcov, şi de la prim-vicepreşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, că vizita sa la Găneasa nu va tensiona şi mai mult situaţia. Roberta Anastase a menţionat că a solicitat liderilor judeţeni ai PD-L şi PSD să îşi asume responsabilitatea, astfel încât campania electorală să fie decentă.

Roberta Anastase a avut la Găneasa două întâlniri cu electoratul din comună, una desfăşurată pe o uliţă noroioasă şi plină de gropi, iar cealaltă într-o încăpere întunecoasă, iluminată cu două spoturi, sală ce serveşte drept cămin cultural în satul Izvoru. Roberta a transmis mesaje pozitive celor prezenţi, informându-i despre introducerea pensiei minime şi despre alocarea a 20 la sută din fondurile bugetare pentru infrastructură şi cerându-le celor prezenţi să voteze candidatul pe care îl consideră mai bun. La întâlnirile cu Roberta Anastase au participat aproximativ 200 de persoane, care au fost nevoite să înfrunte vremea friguroasă şi ploioasă.

În timpul vizitei preşedintei Camerei Deputaţilor la Găneasa, pe străzile şi uliţele din comună au fost prezente mai multe forţe de ordine decât localnici.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS