16.7 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalImpact fatal în Balş

Impact fatal în Balş

O bătrână de 79 de ani, din comuna Baldovineşti, judeţul Olt, a murit după ce a fost accidentată de o maşină în timp ce traversa strada Nicolae Bălcescu din Balş. Incidentul s-a produs duminică seară, în jurul orei 20.00, în intersecţia de la Monument, în apropierea a două treceri de pietoni. Potrivit poliţiştilor, Maria Ghiţă încerca să traverseze intersecţia prin loc nepermis. Un autoturism Opel, condus dinspre Slatina către Craiova de Cristian F., de 30 de ani, din Bănie, a lovit-o. Bătrâna a fost preluată de o ambulanţă pentru a fi transportată la spitalul din oraş. Din cauza rănilor grave suferite la cap, ea nu a mai rezistat până la unitatea medicală, decedând în maşina salvării.
Şoferul implicat în accident afirmă că nu circula cu viteză şi că a fost orbit de lumina farurilor unei maşini ce venea din faţă. În acel moment, bătrâna ar fi trecut prin spatele unui autoturism care circula din sens opus, iar cum iluminatul public nu funcţiona în zonă la acea oră, a observat-o prea târziu şi a accidentat-o.
Poliţia Balş a deschis o anchetă cu privire la accidentul rutier. Oamenii legii spun că şoferul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi că a fost dus la spital pentru recoltarea probelor de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. „Victima s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis. După măsurătorile făcute de noi la faţa locului, accidentul s-a produs cam la 15 metri de una dintre trecerile de pietoni. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă. Deocamdată, nu putem spune dacă şoferul este vinovat sau nu“, a precizat Alin Bojin, din cadrul Poliţiei Balş.    

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII