21.6 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDosare pentru bani europeni, la WC-ul ministerului

Dosare pentru bani europeni, la WC-ul ministerului

Ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, a declarat sâmbătă într-o conferinţă de presă susţinută la Craiova, că peste 350 de dosare depuse de primarii din ţară, prin care se solicitau fonduri europene pentru amenajarea şi înfiinţarea de parcuri sau spaţii verzi, au fost găsite între „chichineta şi WC-ul de la etajul întâi al ministerului“.
„Sesiunea din august 2008, pentru înfiinţarea şi amenajarea de parcuri şi zone verzi, nu s-a terminat şi am să vă spun şi de ce nu s-a terminat. Pentru că toate cele 367 de dosare depuse le-am găsit acum două săptămâni între chichinetă şi WC, la etajul întâi, în minister. La un moment dat, am întrebat dacă s-a terminat aplicaţia şi unde sunt dosarele. Nimeni nu ştia. Le-am găsit. Acolo erau“, a declarat ministrul mediului, Nicolae Nemirschi.
Preşedintele consiliului judeţean, Ion Prioteasa, prezent la conferinţa de presă, susţine că primarii doljeni au solicitat finanţări europene în cadrul programului amintit, fiind posibil ca între dosarele găsite în minister să fie şi cele ale edililor din judeţ.
„Dintre dosarele care zăceau pe unde spuneţi dumneavoastră, cu siguranţă că o bună parte din cele cu parcurile sunt ale noastre, pentru că s-au dat cum s-au dat, pe culorile care erau la modă atunci“, a spus Prioteasa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS