22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte ştiri

VJ Oana se antrenează cu Laser tag

Oana Tache, party-girl de la MTV şi ProFM Dance, a descoperit de curând un nou mod „extrem“ de a se distra şi de a face sport în acelaşi timp. Când are puţin timp liber între filmările pentru MTV „Dance Floor Chart“ şi emisiunea „Party Guide“ de la ProFM Dance, Oana preferă să se relaxeze cu Laser tag, un sport derivat din paintball! „Câteva minute bune de alergat continuu, cultivarea spiritului de echipă şi a competitivităţii, satisfacţia de la finalul fiecărei partide câştigate şi adrenalina m-au făcut să mă îndrăgostesc de acest Laser tag. Am aflat de el la sfârşitul anului trecut, când am fost „iniţiată“ în acest sport de câţiva prieteni, amatori de „împuşcături“. N-a trecut mult timp şi am devenit fidelă acestei activităţi pe care o recomand. Experienţa este extrem de amuzantă“, a declarat VJ Oana, foarte încântată de noua pasiune.

Trupa Etnic ia lecţii de canto de la profesorul lui Trăistariu

Roxana şi Elena, cele două cântăreţe din trupa Etnic, s-au pregătit constant, în ultimii doi ani, cu profesorul de canto Traian Broască. Acesta l-a antrenat şi pe Mihai Trăistariu pentru Eurovision. Trupa Etnic s-a calificat în semifinala pentru Eurovision Song Contest 2009, cu piesa „The love is the life“- prima piesă în limba engleză a trupei, compusă de Daniel Lazăr. Pe lângă drumurile pe care le fac la Mangalia pentru lecţiile de canto, Roxana şi Elena profită de fiecare concert pe care îl au în zona Dobrogei pentru a merge şi la profesorul Traian Broască, iar când acesta vine în Bucureşti, managerul trupei Etnic, Radu Baron, programează întotdeauna o şedinţă de canto. „Toată lumea ne întreabă dacă ne pregătim special pentru Eurovision, însă noi credem în munca noastră de fiecare zi din ultimii ani, în care ne-am pregătit constant şi am cântat live fie că a fost vorba despre un concert în inima Maramureşului, fie despre Eurovision“, a declarat Elena. „Publicul merită acelaşi respect, de oriunde ar fi. Este absurd să creadă cineva că artiştii care n-au cântat live vreodată vor putea face ceva special în câteva zile pentru a cânta bine la Eurovision“, a adăugat Roxana.

Laura Cosoi şi Marius Nedelcu, Cupidoni MTV

Anul acesta, MTV se transformă în Cupidon şi, alături de două vedete, VJ Laura Cosoi şi Marius Nedelcu (ex-Akcent), lansează un concurs de Valentine’s pentru a ajuta telespectatorii să cucerească persoana iubită. Mai mult, câştigătorii vor avea ocazia să zboare cu avionul, însoţiţi de perechile lor şi de vedeta preferată. Începând din 28 ianuarie şi până pe 9 februarie, telespectatorii MTV trebuie să ataşeze pe site-ul www.mtv.ro fotografii sau filmuleţe cu persoana de care sunt îndrăgostiţi şi să povestească de ce au nevoie de ajutor pentru cucerirea acesteia. Dintre participanţi, pe 10 februarie vor fi aleşi o fată şi un băiat, cei care au reuşit să convingă că au nevoie de ajutor „specializat“ de la vedetele Laura Cosoi şi Marius Nedelcu pentru a-i răpi inima celui sau celei la care visează. Totodată, în weekendul „Trage-ţi MTV“ din 14-15 februarie, telespectatorii vor putea urmări filmările în care, echipa MTV, alături de Laura Cosoi şi Marius Nedelcu, îi ajută pe cei doi câştigători să-şi cucerească alesul şi aleasa inimii.

Viorica şi Ioniţă din Clejani s-au împăcat cu Marguerita

Certurile dintre adolescenţi şi părinţi sunt tot mai frecvente. Unele au happy-end, altele durează ani de zile. Viorica şi Ioniţă din Clejani au găsit cel mai simplu şi frumos mod pentru a-şi rezolva problemele cu Marguerita, fiica lor de numai 16 ani: prin muzică.
Pentru a arăta lumii că lucrurile stau în acest fel, ei au lansat cel mai nou videoclip, semnat Viorica şi Ioniţă din Clejani, pentru piesa „Tirli dond’ale“. Clipul, în regia lui Florin Botea, urmează un scenariu simplu şi dinamic punând accent pe conflictul dintre generaţii, care în final este atenuat de puterea muzicii. O adolescentă rebelă, o mamă îngrijorată, un DJ înconjurat de lăutari şi un duet inedit sunt ingredientele noii producţii a Vioricăi şi a lui Ioniţă din Clejani. Lor li s-a alăturat în premieră Marguerita, care moşteneşte vocea şi talentul mamei sale.

„Fără Zahăr“ îl prezintă pe Dunitru

Bobi şi Bobo, componenţii trupei „Fără Zahăr“, au pregătit fanilor un nou videoclip pentru cel de-al doilea single, „Dunitru“, inclus pe albumul „Neamul lui Peneş Curcanul“, lansat acum câteva luni. Dunitru, un boier învins în luptă, se întoarce acasă, unde îşi surprinde tânăra domniţă în patimile iubirii cu un… tătar. Cei doi duşmani nu sunt alţii decât luptătorii K1, Moroşanu şi Sebastian Ciobanu, care, spre surprinderea tuturor, nu se vor duela cu arme, ci prin cultură şi romantism. Competiţia, care are ca premiu mâna tinerei domniţe, constă în partide de şah, concurs de pictură şi, nu în ultimul rând…, confruntare cu păpuşi vodoo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS