Acasă Local Rănită, după impactul cu o rabă

Rănită, după impactul cu o rabă

-

Grav accident de circulaţie ieri-dimineaţă pe DE 70, în dreptul localităţii mehedinţene Gura Văii. Şoferul unui autoturism Ford împreună cu soţia sa au rămas încarceraţi între fiarele contorsionate, după ce maşina a alunecat pe carosabilul umed şi a intrat frontal într-o rabă, care circula regulamentar.

Bărbatul a fost scos de participanţii la trafic, care au reuşit să rupă uşa, pentru femeie a fost însă nevoie de intervenţia pompierilor de la descarcerare.

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru descarcerarea unei persoane care era blocată într-un autoturism Ford în urma unui accident de circulaţie. Am scos victima şi am predat-o medicilor de la Ambulanţă“, a declarat Ionel Năvală, căpitan la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Drobeta“.

Soţia şoferului care conducea Fordul este internată în stare critică la Secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

Traficul rutier a fost blocat aproape două ore până la ridicarea autoturismului avariat de pe carosabil. „În prezent, se efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor producerii accidentului“, a spus Claudiu Bebec, subcomisar la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

DSP Dolj a suspendat activitatea în sala de sport de la Leu

Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Dolj au fost în control la sala de sport de la Şcoala Gimnazială „Nica Barbu Locusteanu“ din Leu, în urma articolului din Gazeta de Sud prin care se semnalau condiţii improprii pentru copii.