16.2 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Scurte ştiri

Thailanda: 33 de zile cu 5.000 de scorpioni
Thailandeza Kanchana Kaetkaew, supranumită Regina Scorpionilor, a stabilit un nou record mondial după ce a stat 33 de zile împreună cu 5.000 de scorpioni într-o încăpere a unui centru comercial din staţiunea Pattay. Kanchana a reuşit astfel să doboare recordul anterior, stabilit de ea şi de soţul său, Boonthawee Siangwong, în 2006. De altfel, Kanchana şi Boonthawee s-au căsătorit la doar câteva luni după ce s-au cunoscut la concursul unde au petrecut 32 de zile într-o cameră plină cu păianjeni veninoşi. „La început m-am temut puţin, însă mi-am spus că nu are ce să se întâmple pentru că scorpionii sunt prietenii mei şi nu mă vor răni“, a spus Regina Scorpionilor. De altfel, scorpionii au devenit cei mai buni prieteni ai thailandezei, aceasta afirmând că s-a învăţat cu muşcăturile lor, care-i provoacă dureri cumplite sau paralizie temporară. Noua performanţă a Kanchanei vine la scurt timp după ce aceasta a stabilit un nou record mondial, ţinând în gură un scorpion viu, timp de două minute şi două secunde.

Mihai Trăistariu îşi deschide propriul studio de înregistrări
Pentru că foarte puţini compozitori din România reuşesc să-i compună lui Mihai Trăistariu astfel încât să-i pună în valoare şi calităţile vocale, solistul a decis să-şi deschidă propriul studio de înregistrări. Supărat că din cele 33 de melodii scrise pentru el pentru Eurovision, nici una nu l-a impresionat, Mihai Trăistariu vrea ca de acum să-şi compună singur. De altfel, artistul nu este străin de profesia de compozitor. Chiar şi pe vremea când cânta la trupa Valahia, liniile melodice erau făcute de Mihai, iar textele – de colegul său, Dorin.
După şase albume cu Valahia şi trei solo, al zecelea album din cariera artistului e gata să iasă pe piaţă. „Mihai Studio“ îşi va deschide porţile în luna februarie. Cântăreţul şi-a comandat aparatură de ultima oră din Germania şi Austria. Investiţia îl costă peste 50.000 de euro. Şi-a procurat cursuri şi cărţi din străinătate şi se pune pe treabă.
„Marius Moga a lucrat un an într-un studio din Alba Iulia, iar după numai un an spărgea piaţa muzicală cu hitul celor de la Akcent – «N-am bani de bilet».  Eu am o singură ambiţie: vreau să-l ajung în şase luni pe Gabi Huiban, în nouă luni – pe Duţă şi în două luni – pe Moga! Vi se pare imposibil? Mie nu“, a declarat Mihai.
 
Stripperul-poliţist, arestat de 22 de ori
Conducerea Poliţiei din Grampian, Scoţia, şi-a atras o mulţime de critici din cauza unui stripper, care obişnuieşte să se deghizeze în poliţist. După cum informează cotidianul italian La Repubblica, în ediţia sa on line, autorităţile au cheltuit până acum nu mai puţin de 170.000 de lire sterline pentru a-l urmări pe stripperul cu uniformă. Stuart Kennedy, de 25 de ani, student, a fost arestat de 22 de ori, după ce a purtat pentru numerele sale de dans uniforma de poliţist. Având în vedere că în Marea Britanie deghizarea în poliţist nu constituie o infracţiune, tânărul a scăpat de fiecare dată. Din 2007, când a fost arestat pentru prima dată, Kennedy, cu numele de scenă Eros, şi-a petrecut 123 de ore în arest, pe lângă deghizarea în poliţist, el fiind acuzat şi de posesie de armă – bastonul din dotare şi o grenadă falsă de gaz lacrimogen – şi că a montat un girofar pe maşina sa. Cu toate acestea, studentul, care în activitatea sa artistică s-a deghizat şi în pompier, majordom, soldat sau James Bond, nu are de gând să renunţe la uniforma de poliţist, el afirmând că este persecutat pe nedrept de forţele de ordine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS