14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA depăşit spre moarte

A depăşit spre moarte

Un tânăr taximetrist din Drobeta Turnu Severin şi-a pierdut viaţa marţi seară, chiar în maşina cu care îşi câştiga existenţa. Accidentul de circulaţie a avut loc pe Drumul Naţional 67, ce face legătura între Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu. Taximetristul se întorcea dinspre Târgu Jiu. La un moment dat, a încercat să intre în depăşire pe linia continuă, însă s-a ciocnit frontal cu un autotractor care circula regulamentar din sens opus.

„Accidentul s-a petrecut pe fondul nerespectării vitezei şi depăşirii pe linia continuă. În urma impactului, şoferul de taxi a fost grav rănit, decedând la spital. Se fac cercetări pentru a se stabili cauzele producerii accidentului“, a spus Titi Zorzoliu, subcomisar la IPJ Mehedinţi.

Tânărul care se afla singur în maşină a fost scos dintre fiarele contorsionate de şoferul tirului. „El a vrut să depăşească. Maşina din faţa lui a accelerat şi el a intrat direct în mine cu viteză. Am sărit repede să-l scot, am chemat ambulanţa“, a spus şoferul tirului.

Din cauza rănilor suferite în zona capului, severineanul a murit la spital.

„Am transportat un bărbat care a suferit un politraumatism cranio-cerebral acut, în comă de gradul doi spre trei, care a decedat la spital“, a declarat Minodora Popescu, medic pe ambulanţă. Din cauza accidentului, circulaţia rutieră a fost restricţionată în zonă pe un singur sens mai bine de două ore.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII