19.8 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalVictime ale vitezei şi alcoolului

Victime ale vitezei şi alcoolului

Patru persoane au fost rănite sâmbătă în Craiova şi în comuna doljeană Coşoveni, în urma a două accidente de circulaţie provocate din cauza vitezei excesive şi a alcoolului. Conform poliţiştilor doljeni de la Rutieră, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4.30, pe strada Arieş din Craiova, Ştefan M., de 22 de ani, din localitate, în timp ce conducea cu viteză excesivă un Volkswagen, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe sensul opus şi a lovit un Mercedes condus regulamentar de Georgică C., de 35 de ani.

În urma impactului puternic, Volkswagenul a fost proiectat pe trotuar, unde a accidentat grav un bărbat. Acesta din urmă a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Craiova. Pentru că nu era conştient şi nu avea nici un act asupra sa, bărbatul rănit nu a putut fi identificat. În urma accidentului, au mai fost răniţi uşor şoferul Volkswagenului şi un pasager din acelaşi autoturism.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Coşoveni, Marinel S., de 40 de ani, din localitate, în timp ce conducea un Matiz, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat într-un stâlp din beton de pe marginea drumului. Evenimentul rutier s-a soldat cu vătămarea corporală uşoară a şoferului. Poliţiştii au stabilit că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, etilotestul indicând 0,48 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. Tot sâmbătă, în Segarcea, a avut loc un accident, provocat de un minor care conducea un moped neînregistrat. Acesta a fost lovit de un autoturism pentru că nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers, în momentul în care autoturismul se afla în depăşirea sa, minorul fiind rănit grav.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

34 COMENTARII