10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalBloc, la un pas de a sări în aer

Bloc, la un pas de a sări în aer

 

O bătrână care locuieşte într-un bloc din municipiul Orşova a provocat ieri un incendiu, punând în pericol viaţa oamenilor care locuiau pe aceeaşi scară şi ducând la distrugerea a patru apartamente.

Femeia, care trăieşte singură, a aprins focul în sobă şi l-a lăsat nesupravegheat. La un moment dat, o scânteie a sărit pe o grămadă de haine aflate în mijlocul camerei, de aici focul extinzându-se în tot apartamentul.

„Eu am simţit fum pe scară şi, când am ieşit afară, am văzut-o pe bătrână că stătea şi se uita spre uşă. Aceasta era închisă şi când am deschis veneau flăcările peste noi. Atunci am ieşit din bloc şi am ţipat la vecini să cheme pompierii“, a povestit o vecină.

Pompierii au evacuat locatarii şi au scos din flăcări şi o butelie de aragaz care putea exploda.Incendiul a fost lichidat, dar câteva apartamente au fost deteriorate de presiunea apei.

„Putea să ne omoare pe toţi, să ardem ca şobolanii, din cauza ei. Nu o mai suportăm să stea cu noi aici! Astă-vară şi-a făcut nevoile pe scară, nu se poate înţelege nimeni cu ea. Să o scoată cineva de aici!“, a spus unul dintre vecini.

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu pe strada Marinarului din municipiul Orşova. Apartamentul din care a pornit focul este distrus aproape în totalitate, nu se mai poate locui în el şi, din păcate, au fost serios afectate alte câteva apartamente“, a spus Ion Vasiluţă, plutonier în Detaşamentul de Pompieri Orşova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS