28.2 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalLa Severin li s-a înfundat

La Severin li s-a înfundat

Două femei care au comis diverse infracţiuni în mai multe judeţe din ţară au fost prinse ieri de poliţia din Drobeta Turnu Severin. Femeile, care furau tot ce apucau din casele celor care le primeau înăuntru, au avut ghinionul să bată la uşa unui poliţist, a cărui soţie a chemat oamenii legii, iar infractoarele au fost reţinute.
Cele două cumnate, care veniseră tocmai de la Galaţi să fure din Severin, sunt cliente vechi ale penitenciarelor, ele fiind închise în repetate rânduri pentru furt şi tentativă de omor.
„Am venit să vând nişte detergenţi şi am fost prinse de poliţie. Nu am intrat peste oameni cu forţa, dar dacă ne invita cineva în casă să îi arătăm ce produse avem, furam ce apucam. Din cauza neajunsurilor fac asta. Soţul e pe moarte, am nouă copii şi am ajuns să fur. Am fost prinse de un poliţist. Am nimerit la uşa lui în această dimineaţă şi ne-a adus aici, pe mine şi pe cumnata mea. Din Severin nu am mai încercat să fur până acum, dar am furat din alte oraşe. Am stat şi în închisoare pentru furt, doi ani şi jumătate. Îmi pare rău că am făcut asta, dar nu am din ce trăi“, a spus Niculina Ali, de 38 de ani.
Gălăţencele riscă să să întoarcă în închisoare şi să petreacă cinci ani după gratii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS