14.8 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024

Scurte ştiri

Brad Pitt, Angelina Jolie, Madonna – jucării Lego

Şi vedetele au devenit personaje ale celebrei mărci producătoare de jucării din piese de asamblat, Lego. După cum informează site-ul tgcom.it, pentru a sărbători 30 de ani de la înfiinţarea mărcii Lego, reprezentanţii companiei au decis să lanseze o colecţie specială care cuprinde vedete ale muzicii, şi nu numai. Brad Pitt, Angelina Jolie, Madonna şi Amy Winehouse s-au transformat în jucării Lego. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu celebrul cuplu David şi Victoria Beckham. Dacă faimosul cuplu Brangelina este imortalizat ca o familie, fiecare cu câte un bebeluş în braţe, controversata Amy Winehouse arată, potrivit gurilor rele, „mai bine ca piesă de Lego decât în realitate“.

Din colecţia aniversară Lego mai face parte şi veteranul rock-ului britanic, Cliff Richards. Noile jucării Lego nu vor fi la îndemâna copiilor, acestea nefiind pentru moment lansate pe piaţă.

 

Un papagal insultă vizitatorii unei grădini zoo

Un papagal de la o grădină zoologică din Anglia este o problemă pentru administratorii şi îngrijitorii parcului, deoarece are prostul obicei de a le adresa cuvinte urâte vizitatorilor. După cum informează site-ul Yahoo!News, pasărea, de cinci ani, a fost adusă la grădina zoologică de stăpânul ei, care nu a mai suportat să audă insultele acesteia. Pe lângă tradiţionalele „Hello“ sau „Bye“, papagalul înjură pe oricine se apropie de cuşca sa, fie că este vorba de îngrijitori sau de vizitatori. Pasărea este capabilă să imite zgomotele instalaţiilor de alarmă ale maşinilor sau soneriile telefoanelor mobile. Îngrijitorul păsării, Peter Hansom, a declarat că unul dintre jocurile preferate ale papagalului este acela de a băga capul într-o cavitate a cuştii sale, fapt ce face ca obscenităţile pe care le spune să se audă şi mai tare. „Oamenii vin să se uite şi sunt surprinşi când aud vocea care îi înjură. Este distractiv într-adevăr, dar şi neplăcut în acelaşi timp, dacă ţinem cont că mulţi dintre cei care vin aici sunt copii“, a spus Peter Hansom.

 

Kirsten Dunst, în război cu presa

Actriţa Kirsten Dunst are o părere proastă despre presă. După cum informează site-ul pipole.net, vedeta seriei de filme „Spiderman“ acuză presa de faptul că manifestă o atitudine incorectă faţă de femei, în special faţă de cele celebre. „Nu cumpăr reviste, însă am văzut pe coperta uneia o ştire despre soţul unei actriţe care se pare că ar fi înşelat-o. Cine ştie dacă este adevărat sau nu? Ceea ce m-a revoltat a fost faptul că pentru a face public acest lucru nu l-au pus pe el pe copertă, ci pe ea. Este scandalos. Uitaţi ce a făcut el, dar era fotografia ei. Aceste trucuri nu le tolerez“, a declarat actriţa într-un interviu acordat revistei Harper’s Bazaar. „Bărbaţii pot să facă orice pentru că presa este mai îngăduitoare cu ei. Actriţele, dacă se întâmplă să iasă cu prietenii, este ceva teribil. Ca să nu mai vorbim dacă sunt văzute în prezenţa unui bărbat necunoscut. Dacă un bărbat vine şi flirtează cu mine, automat eu sunt o femeie uşoară. Nici nu mai contează dacă îi accept sau nu avansurile. Aceste lucruri ucid creierul unei femei“, a spus actriţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS