11.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDepăşire mortală pe DE 70

Depăşire mortală pe DE 70

Un profesor din Orşova a murit pe loc, iar un coleg al său, instructor de arte marţiale, a ajuns grav rănit la spital, după ce autoturismul cu care se deplasau din Orşova spre Drobeta Turnu Severin a fost implicat într-un grav accident de circulaţie.

Accidentul rutier s-a produs ieri-dimineaţă pe Drumul European 70, în dreptul satului de vacanţă Bahna. Şoferul unui autoturism Skoda, înmatriculat Mehedinţi, s-a aventurat într-o depăşire neregulamentară pe unul dintre viaductele Drumului European 70 şi s-a ciocnit frontal cu un tir din Bulgaria, care circula regulamentar.

În urma impactului, conducătorul auto a decedat pe loc, iar cealaltă persoană a fost transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

„La semafor, m-au depăşit. Aveau viteză destul de mare şi au intrat şi pe contrasens. Şoferul tirului nu are nici o vină“, a povestit un participant la trafic.

Pentru a scoate cele două victime din autoturismul care a căzut într-un canal de pe marginea străzii, a fost nevoie de intervenţia serviciului de descarcerare.

„Am intervenit la un accident, în care într-un autoturism Skoda erau încarceraţi doi bărbaţi. Dn păcate, şoferul decedase când am ajuns, iar celălalt bărbat prezenta mai multe leziuni şi l-am predat medicilor de la ambulanţă în stare bună“, a declarat Titu Bejenaru, plutonier ISU „Drobeta“.

Şoferul bulgar a făcut un atac de panică în urma accidentului şi a trebuit să primească îngrijiri medicale. Instructorul de arte marţiale a rămas internat la Secţia de chirurgie a Spitalului Judeţean din Drobeta Turnu Severin.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII