10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMoţiune pe agricultură

Moţiune pe agricultură

Social-democratul Mihail Popescu a anunţat ieri, în plenul Senatului, depunerea moţiunii simple pe tema agriculturii, „Promisiuni şi minciuni. Sprijinul acordat agricultorilor de Guvernul Tăriceanu“, document ce va fi dezbătut săptămâna viitoare.

Moţiunea anunţată de social-democraţi este semnată de 38 de senatori PSD şi va intra în dezbatere marţi, la ora 15.30. Potrivit regulamentului acestei Camere, o moţiune simplă poate fi iniţiată de cel puţin o pătrime din numărul senatorilor. Moţiunile simple se adoptă cu votul secret al majorităţii senatorilor.

Parlamentarii PSD şi PD-L au început sesiunea de toamnă cu o serie de demersuri antiguvernamentale. Marţi, deputaţii au respins moţiunea simplă a PD-L privind factura la întreţinere, fără emoţii pentru Cabinetul Tăriceanu, care oricum anunţase măsuri privind acordarea de ajutoare pentru încălzire. Tot marţi, deputaţii democrat-liberali au depus o nouă moţiune simplă privind educaţia. Şi PSD a depus luni la Camera Deputaţilor altă moţiune simplă pe aceeaşi temă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS