17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDemisia lui Mitrea, ţinută la secret

Demisia lui Mitrea, ţinută la secret

Direcţia Naţională Anticorupţie aşteaptă un răspuns oficial de la preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, privind depunerea demisiei de către Miron Mitrea, pentru a putea continua procedurile în cazul social-democratului, au declarat ieri reprezentanţii DNA.
Răspunzând unei solicitări a NewsIn, purtătoarea de cuvânt a DNA, Livia Săplăcan, a declarat că există anumite proceduri care trebuie urmate.
„Pe 4 septembrie, am solicitat preşedintelui Camerei Deputaţilor să ne comunice oficial dacă deputatul Miron Mitrea şi-a depus demisia, potrivit Regulamentului Camerei Deputaţilor. Până astăzi (ieri-n.r.), nu am primit nici un răspuns, deci nu suntem în măsură să declanşăm urmărirea penală“, a afirmat Livia Săplăcan.
Social-democratul Miron Mitrea a anunţat că şi-a prezentat, pe 3 septembrie, demisia în faţa plenului Camerei Deputaţilor, motivându-şi gestul ca singura modalitate de a ieşi din situaţia „neonorantă“ în care a fost pus, şi a reclamat, cu acest prilej, „abuzurile care se întâmplă într-o anumită parte a procuraturii“. Conducerea Camerei refuză să certifice procurorilor această demisie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS