23.9 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMamă şi fetiţă, accidentate de un taxi

Mamă şi fetiţă, accidentate de un taxi

O femeie din Craiova şi fetiţa ei minoră au ajuns ieri-dimineaţă la Urgenţa Spitalului Judeţean din localitate după ce au fost lovite de un taxi în timp ce traversau strada neregulamentar. Incidentul a avut loc pe strada Caracal din municipiu, în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

Mădălina Ana-Maria V. traversa strada alături de mama sa în zona unităţii militare, printre maşinile oprite după coborârea barierei. După ce au trecut prin faţa un tir Dumagas, cele două au fost acroşate de un taxi PMI, condus de Radu Marinel Dochia, din Craiova. Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, taximetristul nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, lovindu-le pe cele două.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă s-a deplasat pe strada Caracal, acordând victimelor primele îngrijiri medicale şi transportându-le la spital, unde au fost internate cu răni uşoare. „Eram la poartă când s-a întâmplat. Femeia a trecut prin faţa tirului, care a frânat. Cel cu taxi a dat cu spatele. Voia să întoarcă, dar nu a putut, că se făcuse coadă de maşini“, a povestit un soldat de la unitatea militară din apropiere.

După ce le-a accidentat pe cele două persoane, taxiul a lovit şi tirul aflat pe banda alăturată, avariindu-l uşor. Poliţia Rutieră continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs evenimentul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII