25.1 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA zburat cu maşina peste o groapă

A zburat cu maşina peste o groapă

MEHEDINŢI. Un italian de 31 de ani care conducea cu viteză un Fiat a zburat ieri peste o groapă de 15 metri, după care a căzut într-o râpă de pe marginea străzii. Accidentul s-a produs pe Drumul European 70, la ieşirea din Drobeta Turnu Severin.

Un bărbat care se afla cu vitele la păscut a chemat pompierii.

„L-am văzut cum cobora cu viteză foarte mare. Dintr-o dată a intrat pe contrasens şi a zburat zece metri în aer. Am sunat la 112 şi au venit pompierii“, a spus martorul.

Poliţiştii susţin că şoferul a intrat cu viteză în curba din acea zonă şi, cel mai probabil, a pierdut controlul volanului.

„Un cetăţean italian care conducea un autoturism Fiat a venit cu viteză foarte mare în curbă şi, pierzând controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a zburat peste o groapă de 15 metri“, a spus Claudiu Bebec, comisar în cadrul IPJ Mehedinţi.

Faptul că purta centură de siguranţă i-a salvat viaţa şoferului. „Am fost solicitaţi să intervenim pe DE 70, la un accident. Şoferul a zburat peste o groapă de 15 metri. Bărbatul era conştient şi a fost preluat de medicii de pe ambulanţă“, a declarat Titu Bejenaru, plutonier major la ISU „Drobeta“.

Şoferul rănit a fost dus de urgenţă la spital, unde medicii au constatat că are mai multe fracturi, dar viaţa nu îi este pusă în pericol.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS