12.9 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTren deraiat în Orşova

Tren deraiat în Orşova

MEHEDINŢI. Circulaţia feroviară între Timişoara şi Drobeta Turnu Severin a fost blocată ieri-dimineaţă mai bine de patru ore din cauza unei locomotive care a deraiat în timp ce încerca să tracteze un tren personal. Peste 300 de persoane au rămas blocate, iar două femei au ajuns la spital după ce li s-a făcut rău.
Incidentul a avut loc în dreptul localităţii Orşova. Locomotiva a deraiat la o schimbare de macaz, rămânând blocată şi paralizând întreaga circulaţie feroviară. Pasagerii au fost nemulţumiţi de modul în care au fost trataţi de reprezentanţii CFR.
„Numai la noi se putea întâmpla aşa ceva. Deraiază trenul, rămânem blocaţi şi nu vine nimeni să ne spună ce s-a întâmplat sau să ne întrebe dacă avem apă sau dacă ne este rău. Nu mai avem siguranţa să circulăm cu nimic şi riscăm să nu mai ajungem la destinaţie“, a spus un pasager.
După câteva ore, reprezentanţii CFR Mehedinţi au pus la dispoziţia călătorilor trei autocare pentru a-şi continua călătoria.
„În această dimineaţă (ieri-n.r.), în jurul orei 7.30, un tren personal a deraiat în dreptul localităţii Orşova din cauza unei locomotive care executa o manevră de întoarcere. Circulaţia feroviară a fost blocată câteva ore, dar am reuşit să punem la dispoziţia pasagerilor trei autocare“, a declarat reprezentantul CFR. În jurul orei 12.30, circulaţia feroviară a fost reluată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU