22.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătaie între două găşti din Brezoi

Bătaie între două găşti din Brezoi

VÂLCEA. Un conflict puternic a avut loc duminică, 31 august, în oraşul vâlcean Brezoi. Câţiva tineri care locuiesc în localitate fără acte legale au sărit la bătaie, lovind un tânăr care se întorcea de la discotecă. Altercaţia a avut loc în jurul orei 3.00, când Dumitru N., Mihai N., Iulian G., împreună cu alţi tineri din Orşova, judeţul Mehedinţi, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat un scandal în faţa Spitalului din Brezoi. „Aceştia i-au provocat leziuni fizice (luxaţie umăr stâng) lui Cristian T., de 22 de ani, precum şi altor două tinere care îl însoţeau. Mai mulţi tineri din Brezoi s-au strâns pentru a se răzbuna pe cei din Mehedinţi, însă aceştia s-au ascuns. Poliţiştii din Brezoi au acţionat pentru aplanarea conflictului, reuşind să menţină situaţia sub control, iar persoanele vătămate au fost îndrumate să depună plângere, urmând să fie efectuate cercetări pentru a se lua măsuri faţă de cei vinovaţi“, a declarat subinspectoarea Diana Smărăndoiu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Vâlcea.

 

Forţele de ordine
în alertă

 

Conflictul a continuat, iar în jurul orei 15.00, mai mulţi cetăţeni din Brezoi s-au adunat în centrul oraşului, exprimându-şi nemulţumirea faţă de prezenţa în localitate a mehedinţenilor, care au provocat în repetate rânduri scandaluri în oraş. La nivelul Poliţiei Brezoi a fost dirijată iniţial o patrulă de siguranţă publică pentru stabilirea situaţiei de fapt, iar pentru a preveni amplificarea evenimentului a fost necesară prezenţa şi a altor poliţişti, care au fost sprijiniţi de o grupă de jandarmi montani din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vâlcea.

De asemenea, a fost solicitat şi sprijinul Detaşamentului Poliţiei de Intervenţie Rapidă din cadrul Vâlcea. Aceştia, împreună cu poliţiştii din localitate şi jandarmii, au facilitat tinerilor părăsirea localităţii din judeţul Mehedinţi, operaţiunea decurgând fără incidente, în prezent situaţia revenind la normal. Poliţia oraşului Brezoi monitorizează situaţia pentru a preîntâmpina producerea altor evenimente.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII