12.6 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalTânără din Bulgaria, moartă în România

Tânără din Bulgaria, moartă în România

O tânără de 26 de ani, din Bulgaria, a murit ieri-dimineaţă la graniţa dintre România şi Serbia, într-un grav accident de circulaţie. Femeia, care era singură în maşină, a pierdut controlul volanului şi s-a lovit de un cap de pod din beton, aceasta decedând pe loc.

Tânăra se întorcea acasă din Belgia, unde fusese cu soţul ei pentru a cumpăra o maşină, dar între localităţile Şimian şi Hinova din Mehedinţi, pe DN 57 A, se pare că femeia a adormit şi a ieşit cu maşina de pe carosabil.

În momentul producerii accidentului, soţul victimei conducea altă maşină în spatele tinerei. „Tragedia s-a produs din cauza oboselii. Probabil femeia a adormit, dar se poate lua în calcul şi faptul că putea să se trezească dacă strada avea parapeţi de protecţie. În urma impactului dintre autoturismul Opel condus de tânără şi capătul de pod, femeia şi-a pierdut viaţa pe loc“, a spus Titi Zorzoliu, subcomisar la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Mehedinţi.

Cadavrul tinerei a fost ridicat de reprezentanţii Institutului de Medicină Legală Mehedinţi, pentru efectuarea necropsiei.

Poliţia a deschis o anchetă pentru elucidarea cauzelor accidentului.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS